IRC-Galleria

Yume^

Yume^

Live Your Day Like It´s Your Last.

Koulussa.Maanantai 01.09.2008 14:42

onneksi täällä edes pääsee kunnolla nettiin. Elämä on kyllä niin sekaista täällä vantaalla että pää hajoaa. Tuntuu ettei ole ketään tai mitään mihin luottaa ja saada tukea.. Laskut ja vuokra maksamatta ja kotona oleminen ei tunnu kodilta enää. Osa voi jo päätellä miksi. Koulussa kyllä on mukava olla. tosin täälläkin käynti on hieman vajaata koska on fyysisesti ja henkisesti todella huono olla. huomenna joudun ottamaan vapaata koulusta, yritän hoitaa uuden ihanan uuden tuttavuuden kanssa sosiaalitoimisto yms. asiat.
Mopo tuntuu karkaavan käsistä kun en osaa olla tarpeeksi jyrkkä, mutta kyllä tämä tästä, tästä on matka vain ylöspäin. Kunhan saisi itsensä kuntoon henkisesti.

Onneksi on niitä hyviäkin ystäviä täällä.

kaikille tiedoksi; puhelimeni on luultavimmin pöllitty joten joudun ottamaan täällä yhteyttä ihmisiin. (jos se tosiaan on pöllitty niin toivon että se ihminen katoaa elämästäni, tai myöntää suoraan ja tuo puhelimeni takaisin. Typerää ja lapsellista touhua.) pre-paid liittymän hankinta on luultavasti huomenna, pitää nyt ottaa rauhassa kaiken kanssa.

Kaikille pidemmällä asuville ystäville; Ilmoittelen kun asiat ovat suht kohdallaan niin milloin pääsen tulemaan kotkaan ja voiko tänne hyökätä milloin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.