IRC-Galleria

Yume^

Yume^

Live Your Day Like It´s Your Last.

Päivittelyä!Perjantai 19.03.2010 00:24

4 päivä kävin lääkärissä uusimassa reseptejä ja kertomassa että en voi syödä psykoosi/unilääkkeitä keptinoreja koska saan niistä hirveät sivuoireet hengitysvaikeuksia, sekavuutta, oksentelua,sydämmen tykytystä, huimausta. muiden lääkkeiden kanssakin pitäisi tehdä tarkastus. Ahdistaa ja stressaa, nään painajaisia, enkä saa unta. Olen sekä todella kärttyinen ja masentaa, ja oireet pahentuneet. Onneksi lääkarini oli vaihdettu ja kerroin kuinka edellinen oli ahdistellut minua eikä ottanut asioitani vakavasti, saatikka tiennyt psykiatrisesta, lääkehoitotiedoistani mistään mitään.
Tämä nykyinen otti asian vakavasti ja lohdutti että hän saa tilaamalla tietoni ja lupaa auttaa tarpeensa mukaan ja määräsi rauhoittavia ja pisti ajan depressiohoitajalle. itkukin ihan pääsi.

VIHDOIN JOTAIN TAPAHTUU 1,5 VUODEN ODOTUKSELLA!

Olin siis kotkassa käymässä 8-15 päivä.
Näin Satua, Violaa , Viljaa ja pitkästä aikaa MILLAA! <33
hassuinta oli se, että Millan poikaystävä tuli intistä perjantaina, jolloin Janin piti myös tulla vklopuksi kotkaan, sattuivat olemaan samassa bussissa! :DDD nähtiin ne sit backroomissa.
Seuraava päivä menikin mutsil dokatessa ja sit krapuloidessa kotiin. :P

Maanantaina meni sitten ekan päivänä työharjoitteluun flunssassa, kun sain sen kotkassa ollessa. Olin kummiskin sen paripäivää siellä kun suoritin ensiapukortin, ja sanoivat että tyttö mene ottamaan lepoa loppuviikko. Nyt saikulla ollaan, maanantaina takas työharjoitteluun.
Huovutusta tiedossa <3

Rahaa on kyllä palanut taas liikaa ja synttäritkin on alle kkden päästä. Ensikuussa rahaa ei juuri ole. :/

Nyt on kikin matokuurikin annettu. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.