IRC-Galleria

ZIPPONIUM

ZIPPONIUM

If you are shocked by what i say, then you obviously haven't paid attention to who i am.

Valoa taivaalla (putki oli liian pliisu)Perjantai 15.08.2008 19:55

Jeps...

Duunit on varmistettu pitkään tulevaisuuteen... :) Jarno poika on varmistetusti nyt sitten elämäänsä kyllästynyt voimakeinojen mielipuoli käyttäjä jokaista tarpeetonta asiakasta kohtaan joka sattuu yöaikaan työalueelle... Mutta ensin tarttenee saaha tuo työkohde ja tämä selviää viikonpäästä.

Mutta anyway palkka nousee HK:n nakkipalkkoihin verrattuna kokelasajan jälkeen 10-25% ja se on kiva se...

Muutenkin menee kivasti kottaraisia on käyty moikkailemassa ja kukkia on pölytetty... (lue: paskaisia vaatteita on tampattu kukkien likellä) ehhe hee...

Tänään olis Dragon melontojen kliimaksi ja sinne sohimaan melalla... Kateissa ollaan kuin rytmitajuton transistori, mutta osana joukkuetta matkalla maaliin ja tavoitelluille sijoille jotka ovat ne minne selvitään.

Kansalainen sippo kuitenkin kuoleen kirjoitushetkellä nälkään ja syö banaanin (kahva-apinan perus ravintoa tupakin ja kofeiinijuomien ohella)

Kesän hiljaisten hetkien jälkeen palailen aktiiviselle paskanjauhanta linjalleni pilaamaan joidenkin ihmisten herkkiä mieliä mielikuvilla sun muilla säädyttömillä rainoillani... :)

Palaan astialle ja kun kerkeen isken hieman valokuvia tänne ettei tuu oloa että en muka digitaalista kuvamateriaalia enää kykenisi tuottamaan ja polttamaan kauhun hetkiä ihmisten verkkokalvoille... :)

Röh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.