IRC-Galleria

Zaq

Zaq

Vieläkö tää on olemassa? ||| ig @Jalopiina

Rock the Beach <3Sunnuntai 30.06.2013 23:01

Rock the beach ohi ja hengissä selvitty kotio asti. Paikat paskana mutta vörttiä oli! Festarien bändikattaus hipoi täydellisyyttä, ja kerronkin seuraavaksi mitä itse olin katsomassa:

PARKWAY DRIVE
BILLY TALENT
QUEENS OF THE STONE AGE
STONE SOUR
GREEN DAY
(ja nämä bändit olivat jo yhden päivän aikana, joten menoa riitti!)
A DAY TO REMEMBER
THIRTY SECONDS TO MARS (hieman pettymys)
HUORATRON
ENTER SHIKARI
PARAMORE
RAMMSTEIN


Iso plussa menee Parkway Drivelle ja A Day to Rememberille (tietenkin, koska odotin näitä bändejä eniten) koska eivät jättäneet kylmäksi vaikka Parkway Drive soitti heti porttien avattua, joten piti juosta niska limassa ettemme missaisi mitään! PWD pitikin eeppisen vesipitin!

1043901_206874299466345_950243984_n.jpg

A Day to Rememberiin pääsimme 2. riviin melkein keskelle (perfect spotti, mutta vitun thirty seconds to mars fanit olivat tietenkin olleet eturivissä koko vitun päivän eikä voineet väistää niin millään) Fanitytöt hieman latistivat tunnelmaa, koska odottivat suurta idoliaan (Jared Leto -.-) joten muut bändit eivät heitä kiinnostaneet ja vain seisoivat kädet puuskassa melkeinpä eturivissä.

941157_207521442734964_1355884331_n.jpg

Kaiken LISÄKSI, olisin saanut Jeremyn heittämän plektran, joka oli sormieni välissä, mutta 30stm fani repii sen käsistäni. Voitte kuvitella kuinka paljon vitutti sen jälkeen.

Noh, keikka kuitenkin oli lähes täydellinen, hyvä fiilis oli kokoajan, ihan hikisinä hypittiin ja riehuttiin ja laulettiin mukana.

Teimme ADTR kyltin edellisenä päivänä ja pidin sitä ylhäällä lähes kokoajan. Pääsin isoille ruuduillekkin muutamaan kertaan ja näytin kylttiä ja tein rock n roll merkkiä sormilla, niin yleisö alkoi hurraamaan :D

ADTR:n Jeremy ja kitaristikin osoitti minua sormella ensimmäisen kerran kun näkivät ja iskivät silmää, mahtava fiilis! (harmiksemme eivät soittaneet Sticks & Bricks jonka olimme kirjottaneet karkin kanssa kyltin toiselle puolelle)

1017400_207521436068298_1492037041_n.jpg

En jaksa kirjoittaa joka bändistä nyt tänne joten kiteytettynä, kaikki meni hyvin, lempibändit soittivat kovaa settiä, Reckless Love on paska, ja Rammstein tykitti viimeisenä artistina sellaisen pommin että huh!

Mukaan tarttui 2 ADTR paitaa ja 1 PWD paita. Onnistunut reissu, kaikilla oli mahtava meininki kokoajan enkä kyllä kadu tätä ikimaailmassa! Erityis kiitos Lindalle ja Karkille, ootte parhaita! Ja Miikalle ensimmäisen päivän läsnäolosta :D (olisit voinu tulla meijän kans Stone Souriin riehumaan kylläkin )

Kiitos ja kumarrus Rock the Beachin järjestäjille kuin pitivät onnistuneimmat festarit (minun osaltani ainakin) ikinä!

Nyt en aijo tehdä mitään pariin päivään vaan löhötä ja vähän palautua reissulta!

large.png

Ps. Hayley oot ihana

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.