IRC-Galleria

...Tiistai 08.04.2008 18:50

Stanan stana..
Mitähän tästä tulee. Tuo koira. Se on ihana ja hyväluontonen, mutta tää oli jo kolmas kerta ku se purasee jotakuta ihan lähiaikoina.

Laitettiin eilen ne mokkapalat uuniin talteen, ettei kissa tai koira syö niitä. Nyt sitte aloin kaivamaan niitä sieltä uunista ja veli leikki jotain koiraa siinä lattialla.
Laku on kytänny niitä paloja hirveesti ja seki sitte tietty tuli siihe että seki haluaa. No se sitte kai kuvitteli että ne on vaan sen ja että veli omii niitä ja alko rähisee. Minä karjun koiralle ja kohta o iskäki siin.. veljel nyt nenän vieres haava..

Vitun vittu jos tuo koira jatkaa tota ;_____; En haluu aatella..

Miten sitä sais koulutettua? Veljen nyt ainaki pitää ilmasta koiralle että se on korkeemmalla, eikä koira saa pompottaa sitä. Ja pitää vähä kaikkien kattoo miten sen koiran kanssa on, varsinki syömisten kanssa.. Kaikki nuo puremiset ku on liittyny ruokaan ja se on ollu tommosta alistavaa varottelua tai jotain.


// Tajuttiin, että koko tää koiran vihamielisyys on alkanu nyt tänä talvena - se joutu kiinni. Eli sille rakennettiin tuo aitaus että se ei saa olla vapaana koska se haukkuu ohikulkijoita..
Pitää yrittää olla sen kanssa enemmän ulkona, ettei se ahistu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.