IRC-Galleria

Ghew.Sunnuntai 10.08.2008 15:46

Sain läppäriin nettijohdon, ja läppäri on olkkarissa, joten saan datailla ihan niin paljon kuin haluan >DD Graaw. Iskä rupes pelkäämään että mulle tulee ihan vitun iso puhelinlasku muuten. Onhan tuo viestikiintiö jo aika hyvin täyttynyt. Kiva kun sellaisista pitkistä viesteistä menee aina se pari viestiä vaikka se yhtenä viestinä meneekin.. D: Sillee pöljästi you know.
Että nyt on loistavasti 149/150 viestiä lähetetty. Nam. Että mun pitää vähän rajoittaa tätä hommaa >S Kitsulle tekstaan kyllä ihan varmasti, normaalihintaisilla viesteillä menee kun tuo 150 ylittyy, että ei onneksi oo mikään saldohomma mikä mulla tuo on. Mutta jos alkavat valittamaan niin päden että kun viime kuun lasku oli jotain kymmenen euroa niin saa sitä kerran olla vähä isompi >D Ja jos ei kelpaa nii maksan sitte itte tai jotain.

Mutta joo. Sain kaadettua yhden maalipurkin. Itteä vitutti mutta äiskä oli oikein lohduttavana että ei se haittaa, mitä nyt vähän tässä joutuu siivoamaan ja kädet on ihan maalissa eikä lähde vedellä kun pitää läträtä tärpätin kanssa ^_____^'' Että jee. Kyllä tämä tästä.
Ja vielä oloani parantamassa toimii huoneen kahden seinän kaunis väri: kirkkaan kylmän keltainen, jonka siis oli tarkoitus olla limen vihreä. Ah. Minähän tosiaan rakastan keltaista siis. En viitti äiskälle sanoa että on pikkaisen liian keltanen kun on muutenki jo menny rahaa tähän niin paljon. Toivottavasti totun tuohon nopeasti eikä tuo toinen väri ihan noin räiskyvä ole. Se on kyllä keltaisempi kuin tuo =___='' Mutta joo, jospa tämä tästä.

Sain sentään tietokoneen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.