IRC-Galleria

Junailuu.Torstai 15.01.2009 00:23

Funtsin tässä, sen sijaan että tekisin läksyjä tai menisin vaikkapa nukkumaan, että ois kiva käydä vaikka missä.
Ainaki ny ensisijasesti tähdätään Katin kanssa Oulaisiin. Keräämään outoja katseita miestenosastolta - siltä bokseripuolelta varsinkin. Whepee. Juu. Meistä tulee miehiä.

No nii, sitte seuraavaksi suunnataanki jo Ouluun, ehkä voitas käydä jossain muuallaki.. tyyliin Ylivieskassa tai jotain. Ja pikkuhiljaa kauemmaksi ja kauemmaksi >8'D

Saatana mää meen sinne Poriin vielä jooskus~

Juna-aikataului tsekkailen tässä :--D Matikan ja mantsan kirjat lojuu onnellisina tossa lattialla. Mun sormet tärisee ja nakuttaa vitun nopeasti tätä näppäimistöä enkä taaskaan edes kato mitä painelen. Join ekat kahvit pitkään aikaan, oon saanu yhden kilon lomalla menetetyistä takaisin ja koska nukuin tunnin tossa seittemän-kahdeksan välillä niin ei meinaa oikein väsyttää. Mutta oon kyllä varma että ku pääni tohon Hillosokerihiireen lasken niin nukahan heti ja nukun taas se pään alla huonossa asennossa ja vittuunnun aamulla kun on selkä kipeä. Ehkä valitan siitä huomenna. Tänään valitin siitä että perseeseen sattu.

--

Jäin koulun jälkeen kylälle, Vihannin hienoista valikoimista keräsin Kitsulle kämäsen ja PERSOONATTOMAN lahjan ja nyt vituttaa kun Kailla oli niin hieno suunnitelma sen lahjaksi. Mutta joo, saapahan Kitsu jotain kivaa kuitenki :''DD Wohoo. Ehkä mää joskus opin ostamaan ja tekemään kivoja lahjoja suoraa sydämmestä.

Haluun nukkuu, nukkuu, nukkuu.

En saanu ees piirrettyä. Oli koko loma ja monta vapaata sairaspäivääki, mutta en vaan osannu ottaa kynää kätee, saati saada jotain aikaseksi. Joten Kitsu nyt joutuu pärjäämään ilman mun suttauksia. Ei varmaan oo vaikeeta >'D
Saa se noi korvikset.. "korvikset". En sitte tiä pystyykö/kehtaako/osaako/voiko/haluuako se pitää niitä, mutta tökkää kivuliaasti ne sitte vaikka Pullan korviin jos ei muualta löydy paikkaa.

Ostin Kaille lakkapullon. Vitutti vähä ku kävin ensin sokkarilla, sielä en tajunnu katella niitä, sitte k-kaupassa ei ollu studiota nii otin wellan sinisen, jonka senki tajusin olevan sitä huonompaa myöhemmin, ja sitte menin vielä uudestaan käymään ajankuluksi sokkarilla ja satuin kattoon: Stuuudiouuu. Jes. En ottanu sitä.

Sitte tajusin, että enhän mä mitenkään voi lähettää sitä. Kotona siis. Yay. Joudun siis kai alkamaan lakan suurkuluttajaksi tai jotain. Yatta.

--

Rakasta minua kuiskaan hiljaa, sillä minulla on vain tämä likainen parketti.
Ei muuta, ei muuta.
Rakastan sinua kuiskaan hiljaa, minulla on vain tämä likainen parketti.
Ei muuta, todellisuutta <3

--

Kisulla on meno päällä. Ihme kurina kuuluu koko ajan jostain eri puolelta huonetta.

Ja noi vitun kirjat ei oo vieläkään kadonnu tosta.

Mun tekee vaan mielettömästi mieli kirjottaa ihan mitä sattuu, ei mitään tärkeetä tai virallista... ei mitään kunnollista hienoa ropetusta.. Tyyliin meserope ois just ihanaa nyt, mut kello on jo noin paljo eikä mesessä oo ketään. En ees minä >:---D
Tällasta päiviksen täyttöoperaatiota vedän tässä ja tapan teitä jotka yritätte tätä jaksaa lukea ja muka kiinnostuakki.
Ei tarvi<3 Tää on pelkkää omakivaa ja ajankulua ku ei väsytä. Enkä tosiaankaan jaksais tehä noita läksyjä vaikka tiiän että ne pitää vielä tänään tehä. Ei ehdi huomenna. Ja linkussa on paska tehä läksyjä muutenki.

Nananananananananananananaa~

Tahtoo jonnekkii~
Kyl mä nyt oon aika varma että mä sinne lybeckeriin haen vaikka tiiän ettei se ole järkevää eikä mun rahkeet välttämättä riitä.
Haluun muuttaa, vaikka tiiän ettei sekään oo vielä ihan ajankohtasta. Haluan kattoa miten pärjään, oppia elämään ja tehä samalla paljo virheitä ja VÄLILLÄ OIKEASTI ELÄÄKIN.
Olla tyhmä nuori mutta samalla pitää sen verran se oma tuttu järki päässä etten ny ihan kuole sinne kuitenkaan.

Mut joo. Kesällä poltteleen ruohoa kuha se Kai saa sen tossumoponsa käyntiin ja sit laitokseen ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.