IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.01.2009 20:19

Kaffee, höystettynä äidin sydämmellä <3 Ihanaa.

En jaksa pillittää, nyt ois ihana päästä ulos, avaamaan vaikka koppia ja hillua samalla ulkona vähä pitempään. Muuten nuo alkaa heti kyselemään ihan kummissaan että mitä mä siellä ulkona hillun ku ei noin pimeällä voi kuvaillakkaan.

Muuttaa haluan~ Oma kämppä, oma kämppä namnamnam. Ku nyt pääsis sinne Lybeckeriin jommalle kummalle linjalle. Audiovisuaaliselle tai kuvalliselle nomnom.
Haaveita nää on, vaikka samalla ne pelottaa ihan saatanasti.
Kukahan pitää Pirkosta huolta sitten ;3; TAI GERBSUISTA DDDD: Ne kuolee... : < Ku nuo ei muista vaihtaa edes vesiä sillon jos oon ollu päivän pois.

Ei jaksais yhtään olla yksin, mutta toisaalta en kyllä kaipaa seuraakaan. Varsinkaan livenä. Koneseuraki katos ihan poks poks vaan ku sain neki angstaamaan. Huoh. Neki kyllästyy muhu viel, iha varmasti.

Pitäsköhän mun nyt sitte alentua pelaamaan sitä simssiä kerta en jaksa mennä muualle eikä tässä ole seuraa. Muttaku plää.

Ens viikonloppuna haluan sinne Ouluun~ Nananananananaa~ Toivottavasti noi sitte päästää mut sinne, taas vaan myhähtivät ku asiasta mainitsin. Rasittavaa.
"Haluisin mennä ens viikonloppuna Ouluu." "Jassoo."
"Mun tekee mieli nukkea." "Jassoo."
"Tahtoisin käydä joskus Porissa." "Jassoo."
Ja sitä rataa.
Pyydän ihan älyttömän harvon yhtään mitään, mutta kai mun toiveet on sitte liian isoja ja vaikeita. Sanoisivatpa suoraan että ei.

Taas vaan kirjotan ja teitä kiinnostaa ihan vitusti jeejee o/ Mut ihaan sama, omakivaa. Ei oo enää ees nii paha olo, vähä semmone pöljä "oonpa paska" olo että ei ihmekkään ettei mua jaksa tänää. Mut enpä mäkää jaksa teitä aina. Yleensä kyllä... Mut joo. Iiihan sama.
Ois kiva laulella jotain.
Sienii kasvaa~

Puol vuot... omg.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.