IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 14.02.2009 16:44

Käytiin tossa just luistelemassa Leon ja Leevin kanssa : D Pikkuserkun kaks sulosta pikkupoikaa. Koululla oli aika surkea jää, pitäs pyytää että kävisivät jäädyttämässä niin ois jotain syytä tulla tänne luistelemaan uudestaanki. Oli mukava.

Aamulla tuli kaheksan aikaan asennusmies asentamaan lämpöpumppua. Se on vieläki täälä mutta homma näyttää olevan jo melko hyvässä vaiheessa.
Ollaan syööty ja mässätty pullaa. Äiskä oli ostanu karkkiaki ja lakritsapiiput, sipsejä.. Ku eilen samat pojat kävi kylässä illasta.

Ja oon kyllä muistanu nukkuakki :'D Vähä ennen syöntiä kävin Lakun kanssa tunnin lenkillä Navettakankaan risteyksessä ja ku ängin itteni niin täyteen.. Oli pottumuussia, ihania pihvejä ja kerranki kastiketta ja salaattia *3* Kunno ateria nomnom. Täyttävää oli.

Kaikkein mukavinta on just nukkua sillon ku väsyttää, käyny ulkona ja kylläinen olo. Mennä vaan tohon sänkyyn makoilemaan ja nukahtaa jos on nukahtaakseen.
En tiä mitä asennusmies tykkäs ku yks vaan droolailee onnessaan pehmolelu sylissä ja toista tyynynä käyttäen.
Ja kisu oli vieressä<3

Ei tee yhtään mieli enää mässätä. Karkkipussi kummittelee tossa hyllyllä enkä piipustakaan oo hönkässy ku pari kertaa. Sipsejä on vielä hirveesti, samoten noita ihania mitälienee vaniljapullia ja keksejä ja lsaökdlskdlskdl.

Pitäs varmaan koittaa vaikka piirtää. Tai törkkiä Pirkko hereille ja pelata simssiä.

// NIIN JA HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ, DARLINGS <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.