IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 08:33

Herättiinpä vaihteeksi aika aikaisin. Tuossa viiden aikaan olin jo kastelemassa päätä. Iskä lähti viemään äiskää Oulun lentokentälle, joten tässä ois kivan vapaa aamu. Pääsee jopa vessaanki sillon ku tarvii.

Tänään yhentoista aikaan vaihtuu liittymä. Joten mulle saaki sitte tekstailla ja voin vastailla :'D Soittaa voin vaan veljen puhelimesta jos siihen on tarvetta.

Tässä ois vajaa tunti vielä aikaa. Koira pitää käyttää pikkulenkillä vielä ku veli ei oikein osannu. Käytti kyllä, muttei voinu sen vertaa lenkittää enempää että ois paskatki tullu ulos.
Mitähän muuta. Sain vihdoinki ton yhen kirjepaketin valmiiksi ja aloin miettimään että onkohan mulla muitaki kirjeitä vielä kirjottamatta o.o'' anteessi jos oon hidas.

Eilen illalla päädyin taas siihen tulokseen että jotain pitäs päivällä saada tehtyä :--D Mutta saa nyt nähdä mitä tänään saan aikaseksi. Toivottavasti pirkko ois suopea. Saisin ees pari kuvaa siltä ulos.

...Nukuttaa. Saataiskohan lähtee äikänprojektin piikkiin käymään enkuntunnilla kirjastossa.. Ei yhtään kiinnostas joku Hamaran enkuntunti -___-'

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.