IRC-Galleria

Plärtsis.Sunnuntai 23.09.2007 18:42

Hahha. Voisin piristyä mutten jaksa. En myöskään jaksaisi lukea historian tai fysiikan kokeisiin, enkä jaksaisi tehdä läksyjä tai värkätä helmitöitä messuja varten (Me nipot tehdään helmiliskoja, jotta messujen tulot vastaisivat viimevuoden tuloja ja luokka pääsisi ysillä luokkaretkelle.. -_-').

En jaksa edes piirtää, mikä taas masentaa erityisesti ja sulattaa aivoista inspiraation rippeetkin pois. Kirjoittaa kyllä voisin, siksihän mä tässä jauhankin paskaa. Kukaan kun ei ropeenkaan kirjusta. Marppa elää terveellisesti ja meni pihalle, Kaijalla on kai jotain juttuja jossain ja Kaisalla on vieraita. Huoh.

Ulkona on kieltämättä aika nätti ilma, mutta arvatkaa kuka ei saanut ketään irl-kaveria lähtemään minnekään. Kaikki joko asuu niin kaukana tai sitten lukee kokeisiin eikä ehdi hetkeksi leikkimään.
Veljestä ei oo kaveriksi, eikä pehmolelujen kanssa voi käydä kunnon keskustelua. Kamera on rikki, joten ei voi lohduttautua napsimalla valokuviakaan. Meen kohta haravoimaan lehtiä puista tai jotain muuta yhtä hauskaa. Heihei *ruutulapasvilkutus*.

.. 15:59

Tulin takaisin. Seisoin keskellä puitua peltoa ja nakkelin koiralle frisbeetä. Sitten nakkelin marjoja ilmaan ja nappasin ne suulla kiinni. Siinä välissä ravasin koiran kanssa pellon päästä metsän reunaan ja takaisin ihan silkasta huvista, heiluttelin samalla käsiäni hyvin leijamaisesti ja tajusin vasta jälkeenpäin että naapurissa oli tyyppejä pihalla.. No, ihan sama, lapsi on terve kun se leikkii ja huutaa.

Nyt Kaisa ilmestyi ^____^ Jospa tämä päivä vielä piristyisi, kohta saan ruokaakin.
Kaijjakin tuli ^____^ Yatta, hän kirkastaa harmaan päiväni :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.