IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Wohoo. Kävimme Ikeassa hakemassa "vaipparoskikset", mihin saa heittää käytetyt hoitoliinat ja toiseen likapyykin. Reissu kannatti, koska perinteinen päiväporu jäi melkein kokonaan pois. Poika oli hereille melkein koko reissun autossa, mutta Ikeassa nukahti liinaan. Oli kyllä hänellä suuri harmitus kun jouduin herättelemään ja kaivamaan pois sieltä että sain takaisin turvakaukaloon kun lähdettiin kotiin.

Paluumatkalla onnistuin alkuunsa lepyttelemään vauvaa maidolla, mutta viimeinen puolituntinen meni itkuksi ja kitinäksi. Kotonakin huuto jatkui, mutta vain tasan niin kauan kunnes laskin lapsen kylpyveteen. Siellä itku vähitellen tyrehtyi, ilme muuttui ensin hämmentyneeksi ja sitten aurinkoiseksi. Onnellisuuden saattoi lukea pieniltä kasvoilta kun valelin vettä hänen reissussa hionneelle päälaelleen ja kun hän sai kellutella jalkojaan veden varassa.
Kuivailin pojan, laitoin puhtaan vaipan ylle ja sitten isän kanssa syömään (äiti lähti lypsylle), jonka jälkeen uni onkin maistunut jo viimeiset pari tuntia. Silläaikaa äiti onkin nautiskellut hyvin ansaitun siiderin ja valmistautuu taas illan koitoksiin. Joudun pitälti olemaan yksinäni (ja hoitamaan pumppaukset ja muut samalla) kun tänään kaivetaan piha auki vesiputken kohdalta. Putket eristetään paremmin ensi talvea silmälläpitäen ja samaan monttuun heitetään kaapelia muutenkin. Valvontakamera olisi tarkoitus olla tallilla jo sitten ensi keväänä varsomisia varten.

Onneksi tänään on jo ollut hieman viileämpi päivä, tuntuu että kaikilla on ollut helpompaa. Jopa Halla on tavallista pirteämpi. Vaan mikäs koiran on ollessa kun aamupalaksi saa mansikoita ja jauhelihaa. Eilisen jälkeen se on vaihtanut nukkumapaikkaansa sängyn vierestä jääkaapin eteen kun viimein tajusi että herkkuja voi tulla sieltäkin. Hallallahan on vasta pari päivää ollut pääsy keittiötiloihin kun ollaan remontin jälkiä saatu hieman kasaan joten jääkaappi ei ole sille käsitteenä entisestään tuttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.