IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Väsyttää enemmän kuin ikinä. Kunhan nuo pullot ja pumpun osat on kiehuneet niin pääsen taas hetkeksi nukkumaan... vain herätäkseni uudelleen pumppaamaan.
Omalla tahdonvoimalla otan kaksi settiä tänä yönä, niin paljon pelkään maidontulon loppumista. Hiton rankkaa tämä on - olla naimisissa tuon hiton pöristiminen kanssa josta ei voi olla erossa kuutta tuntia pitempään.

Keskiviikko-yönä olin mennyt pojan kanssa nukkumaan ja pyytänyt että Lauri katsoo pumpun osat pois kattilasta kun ovat puhdistuneet.
Katsoi sitten siinä vaiheessa kun alkoi haista palaneelle ja pumppaustratti oli sulanut kiinni kattilan pohjaan. Onni onnettomuudessa oli että viimeiset maidot olin niistänyt niinkin myöhään kuin klo 0:30, joten kun Citymarket aukesi klo 8, olin vielä liikuntakykyinen. Tuntui kyllä että utareet repeää ja autolla ajaessa jokainen töyssy teki pahaa. Olinkin tarkoituksella yön ja aamun juomatta jotta ei pakkautuisi enempää. Kun klo 9 jälkeen pääsin kotona lypsämään niin tuloksena oli yhteensä reilu 3dl valkeaa kultaa. Paha vaan että tälläiset pumppausvälit ehdyttävät maidontuloa, kun jokainen erillinen kerta periaatteessa "tilaa" uutta maitoa. Eli se 3dl tulos on vain näennäisesti hyvä ja kostautuu myöhemmin ellei nyt tee asialle jotain. Eli lyhennä ainakin hetkellisestä pummpausvälejä.

Mitäpä sitä ei oman rakkaansa eteen tekisi. Äidinmaito on kuitenkin suunniteltu häntä varten. Tissiä olen tarjonnut parina päivänä huonolla menestyksellä, Lauri sanoo että anna olla jo mutta itse elättelen vielä vähän toivoa - jos sittenkin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.