IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Kirpparille tie viePerjantai 06.03.2009 12:54

Varasin sitten jo ensi sunnuntaiksi myyntipaikan Vantaan Myyrmannin Pandatorilta.
http://www.pandatori.fi/

Tarkoitus olis ollut mennä vasta myöhemmin, mutta mulla on kaksi seuraavaa sunnuntaita aamuduunia joten en malta odottaa tuonne asti.
Tarkoitus oli mennä pakulla notta saisi pinnasängynkin mukaan, mutta koska Iskostien sisäänajossa on rajoitus 2,1m niin paku on muutaman sentin liian korkea :( Onneksi mulla on kokemusta noitten tilaihmeitten lastaamisessa, mikäjottei Golfiin saisi ängettyä Skodaankin meni ihan perkeleesti tavaraa aina. Koko Hevitutin varasto.

Eli jos jotain kiinnostaa lastenvaatteet (Johannalta tyttöjen vaatetta noin alle 1v ikäiselle), kestovaipat, pieni otos hevostarvikkeita (riimuja, suitsia, pinteleitä), puoli-ilmaiset yhdistelmävaunut (koppa saanut kosteutta), käyttämätön vauvan matkasänky ja siistit random-vaatteet niin tulkaa katsomaan mitä multa löytyy, paikka oli muistaakseni 621... Vähän sitä kun tätä on.

Sain viimein implanttiajankin tilattua. Vappuaattona vasta :(
No, ehkä tässä nyt jotenkin toleroi sinne saakka. Alkaa vaan kyllästyttää kuukautiset ja seksi jonka ilosta on puolet pois.
Sitten voi taas elää huoletta kun tietää ettei enempää näitä minejä ;) Kaksi viikaria riittää kiitos.
Kun yhden yöunet parani niin Julius olikin sitten kipeä viimeyön. Lauri sen kanssa nukkui mutta äitinä ei tietenkään voi olla heräämättä välillä kuulostelemaan että miten oma lapsi voi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.