IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Uusia tuuliaSunnuntai 22.03.2009 14:51

Julius nukkui sitten koko yön läpeensä omassa sängyssä. No, oletinhan minä ettei siitä tule ongelmia, mutta ei tosiaan edes aamuyöstä lähtenyt haahuilemaan vaan vasta normaaliin heräämisaikaan alkoi verho heilahdella ja vauva nousikin ensin katsomaan ja kujertamaan jolloin sai veljensä kunnolla hereille :)

Severin 11kk päivän kunniaksi jätin yöimetykset pois ja samalla vasen huonosti heruva inhokkitissini saa jäädä eläkkeelle ;) Vielä on iltaimetys jäljellä ja sitä varmaan harrastetaan +- kuukausi. Sitten olen työni tällä saralla tehnyt - kiitos ja loppu. Vuosi lasta kohden, ainoa syy imettää on lasten hyvinvointi ja maidon ylivertaisuus. Itse imettämisestä en ole koskaan pitänyt, ehkä kehtaan sanoa sen nyt viimein kun oma osuus alkaa olla hoidettu. Silti kannustan kaikkia äitejä tekemään sen lastensa vuoksi! En koe itseäni marttyyriksi ja uhrautuneeksi asian puolesta - ja onhan imettäminen toki helpompaa kuin pulloruokinta myös.

Tästä sitten vähitellen katselen koska tulee tilaisuus siirtyä Laurin viereen makkariin nukkumaan, eli koska Seve päästää äidistä senverran irti ettei yöllä tee jatkuvasti tsekkauksia olenko paikalla.
Varmaankin sitten kun tämä eroahdistuskausi on ohi. Vuoden sisään kuitenkin. Ihanaa! Joku halii muakin välillä ;)

Sain lisäksi rästissä olevat ja myöhästyneetkin alv-ilmoitukset tehtyä tänään, siivosin karsinat ja kävin kaupassa. Kello ei ole edes vielä yhtä.
Vapaapäivä... wtf? ;) Olen ollut liian väsy pelaamaankaan. Pitäisiköhän... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.