IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Julius rulezSunnuntai 29.03.2009 12:03

Aivan superhieno vloppu ollut tähän mennessä!
Olen nimittäin laiskotellutkin. Ja eilen käytiin taas kaksin Juliuksen kanssa kaupoilla. Tästähän voisi tehdä perinteen, olis ihanaa jos J veisi vielä vanhaa äitimuoriakin lauantaisin shoppailemaan ;)

Käytiin kirjastossa (lainasin Vihdin historiaa käsitteleviä teoksia) ja sitten Prismassa. Siellä ei ollut vielä oikein uuden sesongin kenkiä. Kaksia sovitettiin Juliukselle mutta ei tykännyt kävellä niillä vaan oli sellaista lätkyttelyä. No, mentiin sitten Prisman kahvioon ja juotiin mehut ja syötiin kakkupala puoliksi. Citymarketista löytyi Salama McQueen-kengät joissa on kantapäissä vilkkuvat valot.. olihan ne sitten pakko saada. Lisäksi Reiman limenvihreät kumisaappaat (jotka MINÄ valitsin) kun oli 30% ale kaikista kumppareista.

Ihanaa kun poika on jo niin iso että voi tehdä yhdessä kaikenlaista ja kun on aikaa selittää asiat kerrankin kunnolla niin ei tule kiukkujakaan. Kävellään käsi kädessä ja poika auttaa tavaroiden nostamisessa liukuhihnalle, kassien pakkaamisessa ja jos on jotain riittävän kevyttä kannettavaa niin erittäin mielellään roudaa myös tavaraa autolle. Samalla oppii perustaitoja ja sosiaalista kanssakäymistä. Mä olen ehkä vähän natsi, mutta vaadin ehdotonta käytöstä. Voidaan esim. ostaa karkkia, mutta minä valitsen ja karkkihyllyllä ei kosketa mihinkään. Ja vasta autossa avataan. Varmaankin näistä asioista saa "neuvotella" myöhemmin, mutta tälläeraa ovat ainakin hanskassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.