IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Päivä pitenee.Maanantai 16.01.2006 18:47

Kellon on tulossa pian viiden, eikä ulkona vielä ole sysimustaa niinkuin kuukausi takaperin.
Sininen hetki on tosin jo lopuillaan ja puut ovat menettäneet persoonallisuutensa. Ne ovat enää hahmoja tai yhtenäinen seinämä tummenevaa taivasta vasten.

Ompelin tänään elämä ensimmäisen vauvanvaatteen ja minulla meni siihen nelisen tuntia ruokataukoineen. Ei tullut kovin hieno, mutta ehkäpä sitä voi käyttää. Lehdessä oli niin huonot kuvat, etten tiedä miten tämän vaatekappaleen pitäisi oikeasti toimia ja tein siitä vielä oman versioni jättämällä hihat pois. Hihattomia löytyy kaupasta niin huonosti että pari täytyy surauttaa itse. Ensi kerralla ostan helpompi neppareita. Nuo joutui ompelemaan käsin ja siihen meni tuhottimasti aikaa.

Tuloksena tuntien uurastuksesta on 56cm musta kietaisubody punaisilla koristeompeleilla. Tämä on aika punk, mutta niin saakin olla. Pieniä istuvuuskämmejä niinkuin omatekemissä aina on (viimeksi olen ommellut mitään vuonna 2001) mutta ei varmaan näytä vauvan päällä kovin karsealta.

Sain myös postissa ostamani sisävaipat ja odottelen ensimmäistä vaippakuortani. Meidän takia ei tarvitse lyhentää jäteastian tyhjennysväliä ensi kesänä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.