IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

JassååSunnuntai 01.04.2007 11:36

Vai tämmöstä aprillia.

Oli ihan mukava käydä ensin skruudaamassa burritoa ja sitten istua perseelleen muutamalle lasilliselle. Valitettavasti en voi juoda siideriä nyt, kun se vaikuttaa Juliuksen mahaan tosi pitkään. Jouduin nappaamaan teräviä eikä se ole minun juttuni.
Pari tuntia vierähti Pikkupässissä (ei kyllä kovin kaksinen anniskelupaikka...) ja sitten kiltisti klo 20 lampsittiin takaisin Laurin porukoille jotka heittivät meidät kotiin niin että Julle pääsi nukkumaan.

Haaveilen pussikaljasta.
Tämä alkanut kevät on saanut minut visioimaan siitä miten istun haalistuneella nurmikolla nahkatakki päällä. Ehkä laitan sähkönsiniset hanskanikin (1e ratsastushanskat :D) ettei sormet jäädy jos sidukkapullo on kovin kylmä. Siinä sitten istuisin hyvässä seurassa (tarttis olla sellaistakin, mistä vtusta täälläpäin suomea löytää hyvää seuraa???) ja länkättäisin vailla kiirettä jotain totaalista scheissea.
En tiedä olenko ainoa lajiani, mutta jos maailmassa on joku toinenkin ihminen joka tykkää tämmöisestä enemmän kuin viinen nauttimisesta pikkusormi perseessä niin sanokaa HEP!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.