IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Jos ehtisTiistai 03.04.2007 11:18

Minulla on pari meiliä ja muutenkin miljoona asiaa tekemättä. En vaan millään ehdi tekemään mitään pitkäkestoista. Asiaan tulee muutos kun Laurin loma loppuu ja voi taas paremmin olla jouten ne ajat kun lapsi nukkuu.

Käytiin eilen tukussa ja koitin katsella jotain somistuksia meidän myyntipöytää silmälläpitäen. Hevitutti performoi Karkkilassa Hyvinvointia - vai Hömppää -messuilla 5.-6.5. enkä yhtään tiedä millaiset tilat me saadaan ja miten kalusta pöydän. Mullahan ei ole lainkaan silmää sommittelulle. Vaikka värejä osaan käyttää niin just joku pöydän järjestely on aika toivotonta.

Uutuuksia saadaan onneksi lähiviikkoina myös, niitä kelpaa sitten esitellä messuilla. Pääkallosäärystimiä nyt ainakin ja Devil Duckyjä myös vaaleanpunaisena. Jet Citylta ja Ravenilta ei ole taas vaihteeksi kuulunut mitään ja mun pitäisi naputella parit pisnenmeilit sinne kun ehtisin. Pari projektia on jämähtänyt ihan jäihin.

Ilokseni olen saanut vähän siivoiltua tallissa.
Kunhan Anne vie loimiaan kotiin, niin meillä näyttääkin jo ihan erilaiselta. Omia loimia olenkin jo pessyt ja pitäisi vielä keksiä minne tungen ne kesäksi. Jätän hollille varmaan yhden kuivatusloimen ja vuorettomat sadeloimet jos tulee jotain poikkeuksellisia kriisejä. Toppikset, loput fleecet ja vuorelliset kaulakappaleineen saa mennä pestyinä odottelemaan syksyä.
Pihattoakin siivoilin että Elsa pääsee sinne karsinoimaan muutamaksi viikoksi. Lauri saa vielä uusia sähköt siihen, kun Heta ajoi vuosi sitten Elsan langoista läpi ja yksi tolppa on edelleen katki.

Ponia varten minulla olikin 135cm sadeloimia ja ajattelin tehdä Severin vanhasta fleecestä pienemmän. Kaivellessani talliarkkua, tuli vastaan myös Severin nimikoitu satulahuopa. Vaikka kaiken muun myisin pois niin tämän säästän muistona. Välillä kyyneleet nousevat silmiin, kun mielikuvat syöksyvät päähän niinkuin avarilla lyötäisi vasten kasvoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.