IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Mietteitä tallielämästäPerjantai 06.04.2007 20:04

Pihatto on kondiksessa. Hain Tialta traikun lainaan, kun oma on katsastamatta ja huomenna kuitenkin voi olla poliisisedät liikkeellä kun on pitkät pyhät. Vermoon on sovittu treffit klo 12.

Olen koittanut siivoilla vähän tallissa, mutta tarvitsee odotella paremmin siihen asti kun Hetan tavarat saa pois. Ja karvashow jatkuu varmaan pitkälle toukokuulle vielä, eli paljon ei just nyt voi tehdä. Talli on ihan täynnä karvaa vaikka olen koittanut karkoittaa tupot sieltä. Jo toista päivää jatkunut myrskytuuli heittelee tallin pariovista karvat takaisin nurkkiin pyörimään. Aika tylsää ja epätoivoista, mutta sitä tämä on joka kevät. Pitäisi ottaa tavaksi harjata hevoset mielummin tikapuissa kiinni. Itse kuitenkin ehdin yleensä vasta illalla kun on jo pimeää.

On kyllä helpottavaa kun saa taas omat tavarat mahtumaan talliin. Tällä hetkellä minulla on puolet loimista sisällä - ne eivät vaan yksinkertaisesti mahdu mihinkään kun hyllyt on täynnä tavaraa. Jos minulle vielä tulee joskus vieraita hevosia, niin täytyy laittaa sopimukseen maininta siitä että max 4 loimea / hevonen. Sen luulisi riittävän vaikka enemmän tarvitsisikin pukea. Samoin yhden hyllyn pitäisi riittää "varastoitaville" hoitovehkeille. Muutenkin on monta asiaa jotka teen jatkossa eri tavalla. Vaan omista virheistä oppii, enkä niistä muita aijokkaan syyttää. Toistaiseksi keskityn hyysäämään pääasiassa omia elikoita, vastuutaakka tuntuu pienemmältä vaikka ainahan eläimistä toki yhtä iso vastuu onkin. Käytännöntasolla vaan vieraita hoitaessa saa olla pykälän tarkempi ja asiakaspalvelu on tietty oma osansa sitä hommaa - eikä todellakaan niitä helpoimpia ;) Voin vaan kuvitella millaista se on isolla tallilla missä osa vuokralaisista ei tule toimeen keskenään ja kytätään kateellisina toisten tekemisiä ja etuoikeuksia. Eikä saisi tietenkään asettua kenenkään puolelle ja toisaalta ei tiedä kuka puhuu totta ja kuka ei :D

No, ison tallin pitäjää minusta ei koskaan tule. Ehkä tulevaisuudessa vielä jonkun karsinapaikan laitan vuokralle jos sopiva ihminen löytyy. Impulsiivisuuteni tuntien se voi tapahtua koska vaan tai sitten ei ikinä. Aika näyttää :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.