IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Jenni treffaa Jennin kesällä 2001Torstai 23.03.2006 15:12


Odottelin hermostuneena Koskipuistossa penkillä. Pieni tihkusade oli kastellut paikkoja, mutta minulla oli uskollinen nahkatakkini persuksen alla ja siideritkin oli haettu hyvissä ajoin.
En tarkalleen muista mikä kuukausi oli, enkä paljon muitakaan yksityiskohtia. Tällä kertaa olin tapaamassa erään Jennin jonka kanssa oltiin vaihdeltu sähköposteja ja joka asui myös Tampereella.

Elämässäni olen kyllä tavannut tosi paljon Jennejä :)
Niitä on ollut ala-asteesta lähtien lähistöllä, talleilla joissa olen käynyt ovat Jennit pyörineet yhtä kaikki. Edellisenä kesänä olimme eräänkin Jennin kanssa seisoskelleet humalassa ukkosta paossa samaisen puiston puiden alla ja päätyneet Rusty Angeliin ja männätalvena yksi Jenni oli ollut meillä kylässä ja oltiin käyty baarissa.
Sitten vielä tämä eräs Jenni jonka olin tavannut opiskelijapippaloissa pariin otteeseen. Onhan noita! Ja määrät vain lisääntyvät kun ikää tulee ja tuttavapiiri kasvaa.

Tämä Jenni oli minua pari vuotta nuorempi ja heti kun hän saapui, meillä synkkasi.
Istuimme persuksillamme ja juttelimme, haimme lisää siideriä ja humalluimme.
En tiedä mikä tästä Jennistä teki erityisen, enkä varmaan tunnistaisi häntä jos hän kävelisi vastaan. En tiedä mitä hänelle kuuluu mutta olimme tuon päivän samalla aaltopituudella.

Koskenrannasta hortoilimme myös kaupungille ja kuljimme siellä kädet toistemme olkapäillä ja suutelimme kirjaston portailla. Sovimme pilke silmäkulmassa että nähdään vielä ja otetaan uusiksi. Kirjoittelimme tekstareita vielä jälkeenpäin ja hän sanoi että oli ollut tosi hauskaa.

Jennin poikaystävä kuitenkin kielsi häntä tapaamasta minua enää. Oli kai mustasukkainen kun meillä oli hyvät fiilikset toisiamme kohtaan. Niimpä en nähnyt tätä kaimaani enää koskaan, useinmiten unohdan että häntä on ikinä ollutkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.