IRC-Galleria

np: ella & aleksi - revontuletLauantai 25.03.2006 01:34

Hengissä säilyttiin luokkaretkeltä Vuokatissa :). Kivaa oli, vois lähteä toistekkin. Innostuin keilaamisesta ihan tosissaan, tarkoitus olis jatkossa käydä mikkelissä keilaa ainaki kerran kuussa mahdollisuuksien mukaa..


Ma: lähtö 9.00 perillä joskus kahen aikaan, ensijärkytys oli pieni mökki joka loppujen lopuks oli ihan kivan ja sopivan kokonen. Illalla hohtokeilaamaan ja musta paljastu piileviä taitoja :D Huom, en ollu ikinä aiemmin keilannu.. ;)

Ti: Mentiin pienellä porukalla Huuskon talleille ja saatiin tunti ranskalaisen maikan opetuksessa, tunti käytiin pääasiassa enkuks. Tehtiin avotaivutuksia ja sellasta muuta kivaa.. Sit oli hiihtoratsastusta <33 Kiitolaukassa oli ihan sikamakeeta! :). Illlalla.. eip tainu olla mitn erikoisohjelmaa? korjatkaa jo väärässä ;)

Ke: Piti mennä het aamusta skimbaa, mut meninki pariks tuntia keilaamaan.. Heti perään syömään ja rinteeseen <3<3 Illalla olin ihan rättipoikki väsyny. Ois voinu mennä jo kaheksalta laskemaan lampaita.

To: Seinäkiipeilyä, kiipesin kahesta vaihtoehdosta ensin sen helpomman, sit yritin vaikeempaa, jossa piti vaihtaa seinältä seinälle nurkan kautta.. Vaihdoin liian myöhään tuloksena nenän eteen kaikkein vaikean kohta koko seinästä. Eihän siitä sit enää mihinkään päästy.. Hitsi, oisin tahtonu päästä leikkimään nuoralla.. :P
Illalla piti olla keilausmatsi mikon ja mikin [valvojia] kanssa, mut mikolta meni lonkkaa tmv. lämmittelykierroksella, ja sit rata oli varattu vaan tunniks, [piti olla 2h] ni piti hajautua ympäriinsä ni ei siitä sit tullu mitn.. Toisaalta ihan hyvä vaan, koska mua tais kuitenni hermostuttaa se "matsi" et meni suoritukset ihan kädelleen. Heti parani kun pääs sit vapaasti heittelemään.. Jäätiin viel Juhan ja Mikin kans puoleks tuntia ylimäärästä ku muut lähti mökeille.. Käveltiin 4,5km kolmeen varttiin, hitusen oli kylmä mut ei se mitn :D. Valvottii mökissä vähän pitempään, olihan se vika yö. :)

Pe: Kotiin!! Lähettiin 10.30 ja oltiin kuopiossa joskus yhen aikaan ja shopattii kolmisen tuntia ja läksittiin kotia. kuuden aikaan himassa. Hoidin hepat ja muut elukat ja kirosin porukoita.. [ ne on hesassa jtn mun pitää hoitaa viikonloppu elukat].. Sit nyt olis tarkotus kukkua koneella koko hela viikonloppu, lukea suomenkielistä 6.potteria ja hävetä kuinka oon suomentanu enkunkielisen version ihan mettään.. :D

tjaa.. seittemältä taas herätys talliin ja alkaa olemaan aika väsy väkisinkin, en kovin myöhään jaksa valvoa..


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.