IRC-Galleria

Zinde86

Zinde86

♥ .·:*:·.♥ Mikään mistä jää muisto ei ole turhaa. ♥ .·:*:·.♥
Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla on Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan kolmas ja ehkä viimeinen osa, joka tulee elokuvateattereihin toukokuussa 2007. Maailman laidalla on jatkoa aikaisemmille, suosituille Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous -ja Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu -elokuville.


Varoitus: Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.
(Elokuvasta:Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla) Lukeminen omalla vastuulla!! :D

*******************************************************************


Elokuvassa nähdään vanhat tutut roistot Barbossa ja Davy Jones, mutta uutena roistona nähdään Sao Feng. Kun Will, Elizabeth ja Jackin miehistö ovat menossa pelastamaan Jackia Krakenin kidasta, Sao Feng kaappaa Elizabethin ja niin Will ja Jackin miehistö joutuvat pelastamaan Jackin lisäksi Elizabethinkin. Elokuvaan saadaan mukaan myös Jack Sparrow'n isä.

Barbossa kuolee, mutta Tia Dalma herättää hänet kuolleista. Davy Jonesin sydän on Englannin laivaston hallussa ja he aikovat käyttää sitä tuhotakseen kaikki merirosvot. Merirosvot eivät hevillä hengestään luovu, vaan taistelevat. Barbossa haluaa Mustan helmen itselleen ja Will myös, että voisi pelastaa isänsä.

Kun Jack saa Mustan helmen takaisin, hän menee oman miehistönsä ja Willin kanssa pelastamaan Elizabethia. He joutuvat moniin tappeluihin Barbossan, Davy Jonesin ja Sao Fengin kanssa. Elizabethin kaappaaminen oli Jackin syytä, sillä kun Will yritti saada Jackia Sao Fengin laivalle, Jack teki sopimuksen Sao Fengin kanssa siitä, että hän kaappaisi Elizabethin. Huhutaan myös, että Elizabeth olisi calypso-nainen, joka särki Davy Jonesin sydämen, mutta se selviää kolmannessa osassa. Toinen vaihtoehto on, että Tia Dalma on kyseinen calypso, sillä Pirates of the Caribbean 2:ssa kun he ensimmäisen kerran vierailevat hänen luonaan, pöydällä näkyy muutaman sekunnin ajan samanlainen amuletti kuin oli Davy Jonesilla. On liikkeellä huhu jonka mukaan Will kuolisi kolmannessa osassa..... ?


Tämä kaikki siis selviää pirates of the Caribbean 3-osassa... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.