IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nyaa ^^Perjantai 22.08.2008 04:58

Huomenna... (tai jos pilkkua viilataan, niin) tänään meille tulee kissa. <3 Pakko ottaa heti kuvia uudesta tulokkaasta. :D Nimi ei oo muuten viel tiedossa... Mutta jos se ois mun kissa, niin tietysti sillä ois joku japaninkielinen nimi. 8D Sakura, Chii tms. vois olla ihan kivoja. :D Neko ois aika hauska siinä mielessä, koska japaniksi kissa on "neko."

juu en osaa nimetä eläimiä... Jos suomeks pitäis keksii, mulle tulis mieleen vaan jotain "mirreä" ja "maukua". :D Tosi omaperäistä siis.

Mutta asiasta Soul Eateriin... nauroin näille:

http://www.youtube.com/watch?v=7osbe25G5bI <-- ekan kerran, kun tän näin, nauroin vedet silmillä. ;D Tos on oikeastaan kaks kohtausta, mutta jälkimmäiselle pätkälle hajosin totaalisesti jostain syystä. :D
http://www.youtube.com/watch?v=uwRSciGakCk <-- On se vaan hassu. ;D <3
http://www.youtube.com/watch?v=U9T7PZ8CkzY

Jälkimmäistä suosittelen kaikille lämmöllä, jotka tykkää hulluista ilmeistä ja naurusta. <3 8D Pirjo sen jo näkikin. Oon kattonu ton miljoona kertaa, enkä vieläkään oikein ymmärrä, mitä siinä sanotaan. -.- Soul sanoo jotain "Maka, älä missään nimessä - -" - jotain. :D Oon aina ylpee, kun tajuun sanankin jostain raw pätkästä: http://www.youtube.com/watch?v=W9z_ZPW5-xs

Tosta tajusin jtn sanoja ja lauseita: "dekinai yo" = en pysty siihen, "wakaranai yo" = en ymmärrä, "yamete" = lopeta, "hidoi!" = julmaa!, "itai yo!" = sattuu!, "mite, boku no chi kuroi da." = Katso, vereni on mustaa.

jeah, osaan japania. 8D (...not) Mut on japani oikeesti aika helpohkoa, kun kielioppikin on joltain osin samankaltaista. Sanat on helppo lausua koska ne usein sanotaan samalla tavalla, kuin kirjoitetaan.

Ja joo: oon nolife ja pistän kaikki (hauskat) pätkät juutubeen. :DD Pitäisin enemmänkin, jos suurin osa jaksoista, jotka oon ladannu, ei ois mp4. tiedostoja, joita ei voi avata Movie Makerilla... Pitää ettii avi. tiedostoi enemmän.

Yhessä videossa (jota en voi lisätä), ois ihanan hauska repla. 8D "Why are the sizes of breasts different!?" Joo kukaan ei ymmärrä tota läppää, ellei tiedä sitä, että toi hahmo (Death the Kid) ihannoi kaikkea symmetristä ja täydellistä (pieni perfektionisti siis.) ;D *wink, wink*

"Symmetry... this is a view of my asthetics..." <3 Ton yhen nimenkirjotusvideonkin ymmärtää, kun tietää ton faktan tosta hahmosta. :D raukka sekoo aina, kun jokin ei oo symmetristä. :<

Ne harvat, jotka mun pvkirjamerkintöi kattoo aattelee varmaan "geez, eikö toi koskaan lopeta tota Soul Eater ihkutusta -.-" :DD Noh, enköhän mä joskus... Mutta en mä tietoisesti päätä, että "nyt meen taas kirjottamaan pakollisen merkinnän tästä sarjasta!" Jos musta tuntuu, että nyt löysin jotain hauskaa, pelottavaa, avautumisen arvoista tms, niin mähän kirjotan siitä. ^^ Onhan tää mun oma päiväkirjani. <3 Saan angstata, itkeä, nauraa ja ihkuttaa ihan vapaasti, kiinnosti ketään tai ei. ;D Hoo, mulla on joku kyky saada pienestäkin asiasta kamala romaani (kirjottaminen on kivaa. <3)

Ja onhan näitä jälkikäteen hauska katella joskus viikkojen, kuukausien ja vuosien päästä. ^^ Siksi kirjotan välillä kuivistakin aiheista (including uskonto), koska on hauska tietää, mitä mun mielessä on milloinkin liikkunut ja miten oon asioista ajatellut.

Uskonnosta puheenollen, tänään(kin) väiteltiin porukalla vaihteeks siitä, onko homous oikein ja pitäiskö niiden saada adoptoida. -.- Mulla ei oo henk. koht. mitään kristittyjä vastaan, mutta oon niin kyllästynyt niihin, jotka inisee, että joku 2000 vuotta vanha kirja sanoo asian X olevan syntiä. Pahimmat kommentit oli sellasia, jossa todettiin, ettei homot sais luovuttaa verta ja tuomitsipa joku lapsettomuuden vielä vääryydeksikin. Eli jos mä en vanhempana hanki lapsia, teen väärin, koska en vie geenejäni eteenpäin. ;< Olisi siis hyvä, jos maailma olisi täynnä ihmisiä saastuttamassa luontoa, lisäämässä vesi -, ruoka, ja -asuntopulaa jne. jne. "Lisääntykää ja täyttäkää maa" käskyä on toteutettu vähän liikaakin. :D

Vaikka en ookkaan homoseksuaali (käytän tota, kun lesbo kuulostaa jotenkin oudolta sanalta :D) reagoin näihin asioihin aika voimakkaasti. Oli asia mikä tahansa, niin alan vahvalle puolustuskannalle, jos koen jonkun asian vääryydeksi (vaikka asia ei mua koskisikaan). Kaikenlainen syrjiminen yms. on inhottavaa, eikä mikään "pyhä kirja" tuu koskaan mulle sanomaan, miten mun pitäisi ajatella. Inhoan epäoikeudenmukaisuutta, näin lyhykäisyydessään. ^^ Siksi en voi tukea uskontoa, jonka kanssa mulla on vahvasti eriävät mielipiteet... Buddhalaisuus on yks järkevimmistä uskonnoista (vai pitäisikö käyttää sanaa "aate"?) joita kunnioitan. Muita valtauskontoja en tajua.

örr, siinä oli päivän tilitykset. :D Kuva kuitenkin varmaan piristää kaikkia, eh. ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.