IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huoh D8Tiistai 28.10.2008 16:22

Kyllä kouluelämä on hauskaa... mulla on tänään klo. 19:30 asti koulua, kun pitää kuunnella pari tuntii jotain äänitallennetta. -.- Siks lähinnä oonkin nyt pois yheltä _kuolettavan_ tylsältä tunnilta... - ei vaan jaksa. ;p Se ois kyl ollu varmaan viimenen tunti, mutta ihan sama... Mun piti käydä kaupassakin, joten ei voi mitään.

Mun täytyy muuten luvata itelleni, että en saa kattoa arkipäivisin enää animee, koska muuten en pysty keskittyyn mihinkään. 8D (Youtubelinkit on asia erikseen.)

On muuten oikeesti kamala, kun noi tenttien yms. kokeiden tulokset tulee julkisesti näkyville. 8D Menin taas piruuttani kattomaan muiden tuloksia, niin yhellä oli hylätty. ;s Voin jo kuvitella, miten mulle tulee ainoana jostakin hylsy... *hrr.*

PS. Nää Code Geassin biisit on itkettävän hyviä. 8'< Pitää ladata OST:it jostain....

PPS. Yritän muuten olla kattomatta kamalasti Code Geassia, jos/kun me Pirjon kanssa katotaan tota sarjaa jossain vaiheessa. ;> (brainwash mission accomplised!) Haluun fiilistellä sen parissa taas, enkä siis haluu 'kuluttaa' niitä kohtauksia. <3

PPPS. Sanokaa joku hyvä sarja. D8 Tuntuu, että oon kattonu kaikki hyvät jo, mikä ei voi pitää paikkaansa.

//

Random huomio: hajotti, kun joku sano jossain, ettei löydä Death Note L:n cossaukseen pitkähihaista valkoista paitaa. 8DD Musta sekainen tukka + farkut/siniset housut + valkonen paita + tummat silmänaluset = L.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.