IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 05:12

Mulla on joku ongelma, ku en osaa mennä (ajoissa) nukkumaan. o.O Geez... kohta oon Artemis Fowlinkin lukenu; Siinä on muuten mainittu Helsinki ja Suomi monta kertaa. ^^ Musta on vaan jotenkin kiva, että joku ulkomaalainen kirjailija huomaa Suomen... Ja Karjala -olutkin mainittiin. 8D

mm... en oo muuten jälleen hyödyntäny viikonloppua koulujuttujen tekemiseen. 8< Määä haluaisin muuten tehä sitä cossipukua jo, muttakun koulu. >.< No, ei mulla kiirettä sen kanssa oo... mutta ois silti kiva väkertää sitä.

Tuntuu, että mä feilaan ton asun kaa, vaikka se sopiikin vaikeusasteeltaan tälläselle aloittelijalle. ::) En kai mä voi olla tätä http://farm4.static.flickr.com/3086/2359049401_ff636c6298.jpg?v=0 huonompi? - Ensinnäkin: asun väri on väärä, toisekseen: toi koostuu kokonaisen puvun sijaan kahdesta osasta (paita + housut) ja kolmanneksi: hiukset ei oo tarpeeks pitkät, jotta ne sais kiedottua yhteen jne... Mut kyl toi muuten hyvältä näyttää. ;D Joo, on helppo arvostella muita... katotaan sitten, kun mää yritän.

Joo, ja cossin siis tätä: http://i149.photobucket.com/albums/s51/suicale/art/khibzulle.jpg Jälleen fan-art kuva, kun ei löydy mtn sopivaa kuvaa. -.- Emt, mut saatan leikkuuttaa perjantaina yhtä lyhyet hiukset, kun tolla on - sit selviäisin hiuslisäkkeillä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.