IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

bäk. \o/Keskiviikko 31.12.2008 01:58

Joo tereve. :D Nyt oon sit kotona ja heti kun ryntäsin Galleriaan, mua odotti sellaset reilut 1000 yhteisökommenttia. ;D Arvatkaa kaks kertaa, tekikö mieli lukee yhtäkään viestiä... Kuhan pläräsin kaikki vaan läpi - aloitan puhtaalta pöydältä.

Niin, sain siis joululahjaks suklaata (kuten toivoinkin), sukkia ja pari mangan piirrustusopas kirjaa. ;D Vähän lollasin niille, mutta on se yks kirja ainakin ihan siedettävä... Ois ehkä pitäny sanoa, että olisivat saaneet sijoittaa ennemmin johonkin halppis piirtopöytään, mut en ikinä kehtaa toivoo mitään 'isoa.'

mmmm, loppujenlopuks kestin ihan hyvin tota viikon mökkeilyä, mutta se huuto ja valitus ("tylsää", "koska mennään kotiin?") kävi kyl hermoon. ;p Mut kyl toi viikko on silti aika rasittava aika viettää jossain neljän seinän sisällä tekemättä juuri mitään. Stressasin lisäksi siitä, oonko päässy parist koulujutust läpi (tentti ja joku toinen juttu.) Taidan tarkistaa ne jutut pian, jos ne on ees vielä selvillä. :s

Juu, taidan pysyy kotona seuraavan joulun. :D Noin sanoin tosin viime vuonnakin, mutta silti lähdin mökille myös tänä jouluna.

Ah, ihana rauha. 8)

//

Edit. Paras kommentti, jonka nopeella vilkasulla bongasin yhteisökommenttien joukoista, oli: "mua ällötti se ku se yks tyyppi tunki lasipurkin pyllyynsä ja sit se hajos sinne ja sit se vuosi verta himona :<" 8DD Ja toi oli Code Geass yhteisöstä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.