IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Doodi, nyt sit jtn muisteloo kuluneesta vuodesta. :'D Eli ei paljoo mitään.

Saavutuksia... mitä tänä kuluneena vuotena tuli tehtyä? Ainakin:

1. Keväällä pääsin ylioppilaaksi.
2. Kesällä hain ties minne ja lopulta myöntävää vastausta tuli taidelinjan puolelta Kanneljärvestä ja kasvatustieteitten linjasta Kauniaisista. Näistä valitsin jälkimmäisen.

Se oli loppujen lopuksi aika iso muutos mun elämässä, siis 'puoliksi muuttaminen' toiselle paikkakunnalle. Ihan hyvää se on mulle kuitenkin tehnyt. :> Oon itsenäistynyt enemmän ja ollut omatoimisempi.

Opiskeluiden osalta odotan tulevalta vuodelta sitä, että pääsisin johonkin yliopistoon. Samalla pääsy yliopistoon tarkoittaisi muuttoa toiselle paikkakunnalle (Helsinki, Tampere, Turku yms. iso kaupunki.) Toivottavasti tää toteutuis. :) Haluun niin kovasti päästä pois täältä ja saada vaihtelua.

3. Syksy ja talvi oli tunnetusti mulle sitä stressaavaa aikaa, kun opiskelut lähti pikkuhiljaa käyntiin. :p Niiden osalta mun elämään ei kuulunutkaan sen kummoisempaa.

4. Onneksi tähän vuoteen kuului kuitenkin joitain (animu)tapahtumia. ;> Tracon, Animecon.... Se olisi ollut kyllä aikamoinen kokemus, jos olisin mennyt niihin Pelkokertoimen koekuvauksiin - en vaan yksin halunnu mennä, kun päivä ei sopinu kellekkää. ;p Sushiakin piti maistaa, mutta jätän sen tavoitteen sitten tulevalle vuodelle.

Kattelin muuten tota Lazerpoint lippuani seinällä... Muistelin, että se olis ollu vuonna 2007, mutta tän vuoden keväällähän se järjestettiin. :D En muista enää _mitään_ ! Joo, se oli ihan jännä kokemus, mutta ei ollu ihan mun paikka - meinasin lisäks kuolla janoon ja nälkään siellä.

//

Eli: Loppujen lopuks ihan jees vuosi - En jää katumaan mitään. Katse vaan seuraavaan vuoteen. 8) Hyvää uutta vuotta kaikille! <3

PS. Nauttikaa random-kuvasta. :'D Ei sen kuulunukkaan liittyä aiheeseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.