IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

major paljastus. :OO (ja muuta randomia)Lauantai 03.01.2009 07:39

Joo, mulla ei näköjään oo muuta järkevää tekemistä tähän aikaan, kuin kirjoittaa taas vaihteeks hirvee romaani siitä, mihin uskon. ::) mutmut mää tykkään kirjoittamisesta! Siks mulle on ehkä tullu pakkomielle kirjoittaa väh. yks merkintä päivässä - väkisin en silti ala mitään tarinaa väsäämään.

Kirjoittaminen on mulle lisäksi kaikkein tärkein ja helpoin tapa ilmaista itteäni. Jos joku tulis ny väitteleen kasvotusten mun kaa, menisin varmaan lukkoon. :x Kun kirjoittaa, voi miettiä sanomisiaan enemmän, mutta irl-väittelyssä hoksottimet täytyy olla kunnossa; Täytyy kuunnella tarkkaan, mitä toinen on sanoo ja pohtia lyhyellä aikavälillä mitä aikoo itse sanoa.

Oon huomannu, että irl-väittelyissä oon yleensä tarkkailijan roolissa. Pohdin omassa rauhassa, mitä vastapuolet ovat sanoneet ja sitten tuon lopulta esille oman pointtini. Oon kans tajunnu, että en oo todellakaan hiljasimmasta päästä - sen oon oppinu tuol koulussa. Joskus jouduin ryhmään jossa muut oli ihan ":XX", joten mä otin ohjat käsiini. Eri asia on, jos joudun ryhmään, jossa toiset on hirveen aktiivisia - tällöin jään varjoon ja yritän saada puheenvuoroa. ó_ó Ihmisten tulee aatella muitakin.

//

.... Mulla ois btw. kielenpäällä pari härskii unta ja yks tutkimustulos, joka pätee muhun. :'''D Mut ei mulla oo pokkaa avautua noista kummastakaan asiasta - sori, liian henkilökohtaista. ;D Mut voitte kuvitella, miltä tuntuu lukee jostain iltalehdestä aika intiimiin asiaan liittyvä tutkimus, jonka huomaa pätevän omalla kohdalla. :D Mä hei oon tienny tosta varmaan vuoden! (sano mua professorix~~)

joo, mut en tunnusta mitään. hmhmhmhmh. 8DD (ps. turha tarkistaa mtn iltalehdestä - se on vanha tutkimus jo. :DD)

Mut voisin mä yhen, tylsemmän jutun, paljastaa. :o ... Mä käyn vielä habos. <3

Järkytyittekö? Mulle se on vaan jotenkin koukuttava paikka. Ei, en tuhlaa 1000€ kolikkoihin, tavaroihin yms. yms. krääsään, vaan VÄITTELEN ja keskustelen siellä. :D Ette voi uskoakkaan, miten paljon inhoan epäoikeudenmukaisuutta. Kun huomaan, että jotakuta dissataan (ja oli kyseessä sitten habbolandia, galtsu tai irl-tilanne), mä avaan suuni ja sanon suorat sanat - dih!

Elikkäs tänään tuolla habos kaks jtn randomi teiniä ja yks fruittari jätkä dissas yhelle ja enhän mä voinu sitä sivuuttaa. :p Täytyy kyl sanoa, että nykyajan nuoret on muuttunu aika törkeiks ja ylimielisiksi - aina löydetään asioita, joista voidaan haukkua toista... Ikäväkyllä en ehtiny selvittään tota tapausta, mutta tänään sitten taas. :> Tuolla on meinaan huone, jossa käyn aina, ja siellä on melkein jatkuvasti joku riita päällä (kun samat tyypit käy kauan samassa paikassa niin konflikteja syntyy.)

Aiheeseen liittyvä kuva. ;D Kiva, kun modet tykkää. http://img389.imageshack.us/img389/3622/sdsdsdft8.jpg

kyl musta isona tulee joku dr.phili - ei täl nuorisol mee nykyään hyvin. :'D Mietin, jos hakis joskus modeks tonne: saisin rahaa ja voisin pätee tuolla aivan uudella tasolla.

mmm, mut ei mulla muuta tainnu olla kielenpäällä. Vois ehkä valvoo koko yön samantien. :p Kyllästyttää, että nukun sitten niin myöhään... Ennemmin nukun pari tuntii joskus päivällä, kun joku muu tulee vaihteeks koneelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.