IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Dreams: part 862Keskiviikko 07.01.2009 18:37

:3 Mun päässä on selvästi jotain vikaa viimeaikaisten unien perusteella:

Näin unta, että joku tyyppi oli maassa ja sillä oli leikattu molemmat jalat irti. Lekurit hääri kuitenkin siin ympärillä ja suunnitteli laittavansa ne jalat takas. Mä en sit tietenkään meinannu päästä pois siitä hässäkästä ja kiljahdin, kun pari veripisaraa lensi mun suuntaan siinä tohinassa - en ollu mitenkään erityisen järkyttyny, vaan mä käyttäydyin samalla tavalla, kuin joku käyttäytyisi, jos näkee jotain inhottavaa.

Mä jopa naurahdin siinä unessa (en sille tyypille, vaan omalle kömpelyydelle tai jollekkin); Ilmankos yks lekuri sano mulle, että "toi varmaan tykkää nähä jotain tällästä, kun se on vielä tossa." Sit mä: "No kiitti vaan. :D Mähän oonkin ihan sekopää."

mmmmm, sitten näin jtn häröö animu-unta, jossa Sasuke juoksi (alastomana/puolialastomana?!?) pakoon Orochimarua. :'D Orochimaru oli vihanen Sasselle pakenemisesta, sillä hänhän oli antanu Sasukelle voimaa, muttei saanut itse mitään. 8DD kaksimieliset ajatukset a'hoy!

hmhmhm, sit näin pari _erittäin_ randomia unta, muttei niistä sen enempää, koska epäloogisuuden vuoksi niitä on erittäin vaikea kuvata järkevästi. :D

//

Oon muuten huomannu, että mun unien luonne on muuttunu. o.o Ennen mulla oli melkeenpä vaan jtn. takaa-ajounia ja tylsiä unia, joita en ees jääny muisteleen, mutta nyt mulla on unia laidasta laitaan melkeenpä.

Unia koulusta, häröilyistä, väkivallasta (ei, en pidä väkivallasta), animu-ukkeleista, seikkailuista jne. Tuntuu myös siltä, että unien 'kirkkaus' ois noussu - ne tuntuu paljon aidoimmilta ja siksi myös helpoimmilta muistaa.

Lisäks tuntuu, että teen mahdollisista painajaisistakin hauskoja. :D Tai vähintäänkin yritän torjua ikäviä asioita unessa nauramalla. Good for me...

Voi muuten olla, että unien muistelu helpottaa unien muistelemista jatkossakin. Jotain sellaista oon ainakin joskus lukenu... Lisäks jostain luin, että vanhemmalla iällä unista tulee (tylsiä) arkipäivän ongelmatilanteisiin liittyviä unia. Ok, on mulla niitäkin, mutta ei onneksi _pelkästään_.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.