IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

unista pitkästä aikaa. :3Lauantai 28.02.2009 03:19

oon outo. Luin unihalvauksen määritelmän pitkästä aikaa ja haluaisin silti kokea sen. 8D En kyl oo ihan varma, onko mulla joskus ollukkin toi... Ei ollu mikään kiva tunne. :|

Mulla on siis ollu joskus vuonna kivi ja nakki muutamia (kuoleman)pelko/ahdistuskokemuksia yöllä, jolloin oon kuvitellu, että huoneessa on jokin paha olento. ;p Unihalvaus se ois silloin, jos en pysty liikkumaan, mutta en tiiä, pystyinkö, koska olin niin lamaantunu pelosta, etten uskaltanukkaan liikahtaa. :D En tiiä, mikä mua vaivasi... Joko se oli unihalvaus tai vaan tavallista pimeänpelkoa.

Nää tekijät kuulemma altistaa unihalvauksille:

* Nukkuminen selällään [/]
* Epäsäännöllinen unirytmi [x]
* Univelka [x]
* Aikaerorasitus
* Lisääntynyt stressi [x]
* Äkillinen elinympäristön tai -tavan muutos
* Ahdistuneisuus, masentuneisuus
* Pelko unihalvauksien toistumisesta

Mulla on siis hyvät mahikset. ;D Ok, no en mä halua enää kokea sitä samaa pelkoa... Se vaan tuntu jännältä ajatukselta.

//

Lucid-unia tosin haluaisin nähä pitkästä aikaa. :3 Lollasin taas vähän mun _ikivanhoille_ viesteille vuodelta 2004 Hoyhensaaret.info foorumilta. :D

Oon joskus tehny tälläsen äänestyksen: http://www.hoyhensaaret.info/foorumi/viewtopic.php?t=1144&highlight=

Sit nää mun viestit........

"Elikkäs siis. Haku toiminnolla löysin kyllä mukavan määrän juttua OBE-tyylistä, mutta silti minulle jäi epäselväksi se, että kun/jos näitä hyppimisiä, tärinöitä ja leijumisia tapahtuu, niin ollaanko silloin jo unessa?

Vai tapahtuuko kaikki niinikään 'tässä maailmassa'. Toivottavasti ainakin joku tajus... naurakaa vaan mun tyhmille kysymyksille. heheheh "

............ joskus siis sain sellasen leijumiskokemuksen ja olin ihan sekasin, tapahtuko se unessa vai tässä maailmassa. :D:D

"Mielenkiintoista! Eipä ole koskaan tullut kokeiltua aikamatkustusta. Ehkä tänään onnistuisi, jos vaikka tätä topickkia ahkerasti luen. :)

Jeesus ois juu ihan kiva nähdä... voisin koittaa tehoaako mun "voimat" siihen, vai heittääkö se mut suoraan helevettiin... :D"

:D:D no on noista viesteistä jo viis vuotta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.