IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nyt ihan oikeesti ihmiset...Keskiviikko 29.07.2009 20:12

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009072910002485_ul.shtml

"11-vuotias tyttö kuoli diagnosoimattomaan diabetekseen.

Wisconsinilaisen tytön äiti kertoi tiistaina oikeudessa uskovansa, että synti aiheuttaa sairaudet ja Jumala voi parantaa ne.

- -

Neumann kertoi myös, että hän tajusi tyttärensä sairauden vakavuuden vasta päivää ennen tämän kuolemaa. Tyttö oli heikko ja kalpea, eikä kyennyt puhumaan kunnolla.

- Kysyin häneltä uskooko hän Jeesukseen. Hän saattoi sanoa kyllä. Olen varma että hän huomioi kysymykseni. Hän päästi ääniä, mutten muista mitä. Keskityin rukoilemaan.

Tytön vanhemmat ja tuttavat rukoilivat tytön ympärillä viime hetkeen asti. Kun tyttö lakkasi hengittämästä, joku soitti apua. "

//

Surullisia tälläset tapaukset. ;/ "Hän päästi ääniä, mutten muista mitä. Keskityin rukoilemaan." Ei vitt.........

Tiiän kyl, että nää on vaan poikkeustapauksia ja eiköhän suurinosa vie sairastuneen lapsen sairaalaan, mut silti..... Surullista... mitähän lapsikin ajatteli tossa tilanteesssa. ;_; ei pystyny puhumaan kunnolla, oli heikkossa kunnossa ja muut vaan keskitty rukoilemaan.

ei näin ihmiset. D8 Alko harmittaan tää tapaus hirveesti... Tärkeintä on tehdä parhaansa läheistensä eteen, eikä katella taivaaseen ja pitää yläkerran heppua nro ykkösenä. :pp

... siis mun mielestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.