IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

cossisuunnitelmaa...Keskiviikko 29.07.2009 21:44

no vois ton Liettua-asun periaattees pierasta viikossa, jos jaksais kangaskauppaan lentää vaikka tällä viikolla. >.< Työt loppuu perjantaina, joten aikaa pitäis olla.

Ja haluaisin tehä ton 100% ite ILMAN KENENKÄÄN APUA. AMEN! Ei pitäis olla mitenkään vaikeeta (teoriassa.) Mun huoneeseen vaan ei mahu tekeen paljoo mitään + ompelukone on jossai huitsissa. :--) Mut kyl se tästä!

ttu, mä tuhoon salee kaiken kankaan. :'D en viel oikeen kässää kaulusten tekoa, luuuuul. Oon huono. 8D No sori, ku en oo mikää pro cossaaja. :----( Jotenkin epäilen että joudun silti pyytämään apua, mutta haluun ees yrittää. :pp

Mä saisin säätämällä samanlaiset hiukset, jos vähän muutan mun hiusten jakausta.. ja väriä. :| muttakun ruskea.... en oo tottunu ruskeeseen! Mua vaan pelottaa, että en pidä ollenkaan väristä/kyllästyn heti ja sit pitäis heti vaihtaa takas vaaleeks. :p

Silmät on sentään samanväriset...

//

Ai miksi Liettua? No aattelinpa kerrankin cossia hahmoa, jota ei tartte sen pahemmin esittää, kun oon tollanen jo. :'d oon cossinu vaan semehahmoja.. mut nyt se loppu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.