IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jännää juhannustaSunnuntai 26.06.2011 04:21

Lähettiin miyun kaa ajeleen pienesti ympäri hämeenlinnaaa~ Ja ilmeeni, kun tajuttiin vähän ennen matkaa, että eilenhän niitä kokkoja poltettiin, eikä tänään. 8''D No, hyvä ett tajuttiin joskus.

Ja huomattiin taas, miten meidän mielikuvitus laukkaa, kun pysäköitiin joutsenlammelle ja nähtiin poliisiauton ajavan lammen toisella puolella - "Ehkä se ajaa jotakin takaa. :O" Ja siinä samassa joku 'unts, unts' -teiniauto kurvaa parkkipaikalle, ja yks niistä tyypeistä juoksee metsään.

"aaaa, mä en haluu olla osallisena tässä!" "Ehkä ne ei ylety ampumaan meitä täältä!" "ääää, mä en halua mennä enää takasin!" 8'D No onneks järkiinnyttiin ja mentiin pokerinaamalla takasin. (ps. ei kuoltu.)

Sit jossain vaiheessa joku poliisi puhallutti mut ja olin kai niin jännittynyt, etten tajunnu laittaa jarrua päälle, vaan poliisi joutu oikeen mainitseen mulle asiasta, kun aloin liukumaan pitkin mäkeä alas. :'> Sitten lopuks laitoin mukamas ikkunan kiinni, mut laitoin sen vaan kokonaan auki. öhö, kohta ne miettii, ett mun lukemissa oli jotain vikaa.

Noh, loppumatka sit hoilattiin kivasti digimonia ja touhouta. \o/ ihan perus juhannusmusat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.