IRC-Galleria

_FreakOnALeash_

_FreakOnALeash_

All I want in life is to be happy (happy). It seems funny to me. How fucked things can be. Everytime I get head. I feel more dead.

Onnellisuus on pieniä asioita.Perjantai 15.12.2006 15:36

On paljon asioita joista voin olla onnellinen tänään ja huomenna. Vihdoinkin synkät pilvet ovat väistyneet taivaalta ja pilvettömän siniseltä taivaalta paistaa aurinko. Tuntuu, että valosta saa mahtavasti energiavarastotkin täyteen. Olen myös monen hien ja verentäyteisen vuoden jälkeen valmistumassa koulusta. Enää 3 tuntia jäljellä niin voin astella tästä rakennuksesta ulos vapaana ihmisenä. Elämä edessä ja kaikki ovet avoinna.
Harmittaa välillä ihmisten nyrpeä asenne elämään ja lauseet "Kunpa saisin tota ja olisinpa mä tuon näköinen, tms..." Miksi te hyvät ihmiset ette tee asialle mitään. Olen edelleenkin vahvasti sen kannalla, että elämä on sitä mitä siitä tekee. Turha valittaa huonosta ja masentavasta työpaikasta, ota hyvä mies lopputili ja etsi itsellesi työ joka tekee onnelliseksi. Turha valittaa pömpöttävästä mahasta ja suurista reisistä, tuossa on ovi joka vie kuntosalille ja ulkona on kaunis ilma. Siitä vain lenkkeilemään.
Elämä on suurien unelmien tavoittelemista ja juuri sen pitäisi pitää meidät liikkeessä. Turha asettua aloilleen jos ei tunne oloaan onnelliseksi.
Minä olen onnellinen, ainakin tämän hetken.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.