IRC-Galleria

Käske jonkun miespuolisen selittää seuraavat sanat ja vastata kysymyksiin..

-kylmävahaliuskat = H: jotai karvanpoistoa... A:sellsia millä naiset poistaa sääristä karvoja..
-legginssit = H: Mustat tiukat housut A: vähän niinku sukkahousut, mutta voi käyttää tavallisinakin housuina ja naiset käyttää.
-mitä eroa on puuterilla ja meikkipuuterilla? = H: Öö...meikkipuuteri, en oo ees ikinä kuullu sellasesta. No ei mitään eroa. A: v**tu, meikkipuuteri on peittävää ja puuteri on jauhemaista, joka poistaa vaan kiiltoa naamasta.
-mitä eroa on hajuvesissä eau de toiletella ja eau de parfumillä? = H: toinen on vessanraikastinta *nauraa* A:parfyymi on semmosta...oikeeta hajuvettä ja se toilette on sellasta miedompaa jolla peitetään vaan yleishajua... <xD>
-push up = H: ne on semmoset että tissit on pystyssä A: liivit jotka nostattaa ryntäitä, työntää lähemmäs toisiaan.
-Louis Vuitton = H: joku vaate...laukkumerkki A: tämähän on tuttu... hajuvesimerkki...
-tuubitoppi = H: ikää kullutkaan... A:ei ole olkaimia.
-eyeliner = H: joku meikkimerkki A: semmonen meikkiväline millä tehdään silmään rajaus.
-o.b = H: en oo ikää kuullu... A: tampoonimerkki
-mitä eroa on kuorinta- ja meikinpuhdistusaineella? =H:meikinpuhdistus puhdistaa meikin ja kuorinta kuorii ihoa. A: sama vastaus, mutta lisäys vielä... "mikä ihmeen kysymys tuo oli, nimikinhän se jo kertoo mihin sitä käytetään?"
-Botox = H: sitä laitetaan huuliin tai johonki pärstään... A:tyrkätään huuliin että on täyteläisemmät tai otsaan että rypyt häviää.
-Stay up = H: joku tissiliivi juttu... A: Stay up-sukat on vähän sukkahousun tyyliset, jotka on kuitenki sellaset sukat jotka tulee reiteen asti.
-Geisha kuulat = H:jotai mikä liittyy hässimiseen... A: niitä löytyy myös värinällä ja ne työnnetään p**luun ja niillä voi harjoittaa lantiopohjalihaksia, mutta niitä käyttäessä voi myös saada orgasmin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.