IRC-Galleria

_Lare_

_Lare_

Japanese cadillac!!

Facebook testejä :PKeskiviikko 16.09.2009 00:42

Mikä sinun kuuluisi olla?

Huumediileri
Haluat rahaa - paljon ja nopeasi! Helpoin keino tähän on tietysti huijata viattomia peruskoululaisia ensimmäisen jointtinsa ja piikkinsä pariin. Otathan huomioon, että huumeide...n diilaus on laitonta, joten ehkä sopisit rahanhimosi perusteella paremmin osakesijoittajaksi



Miksi parisuhteesi epäonnistuu?

Ailahteleva kyllästyjä
Et tiedä, mitä haluat ja olet epätasapainoinen. Mielesi muuttuu hetkessä ja, mikä pahinta, toimit näiden impulsiivisten ajatusten ja tunteiden mukaan. Yleensä o...let aluksi umpirakastunut kultaasi, mutta pian alkaa suhde tuntumaan tylsältä arkipäivältä ja vapaalla markkinoilla vaeltelevat sinkut alkavat taas kiinnostaa. Tämän seurauksena saatat jopa pettää kumppaniasi. Muista, että vastuu suhteenne intohimosta ja kipinästä ei ole yksin toisella osapuolella. Ota vastuuta. Ja asia on muuten niin, ettei tilanne parane paria vaihtamalla. Jokaiseen suhteeseen tulee arki, mutta sitä voi itse piristää. Saat parempaa kuin kumppania vaihtamalla: intiimin ja syvällisen ihmissuhteen.



Mitkä ovat viimeiset sanansi ?

Minkähänlaista on ajaa sokkona...
Sokkona ajamiseen ei moni pysty...



Kuinka hullu olet?

Hullu!
Kaikki on osaltasi ihan hyvin... niinkauan, kun et mene liian pitkälle



Mikä alkoholi juoma on sinun?

Oluen ystävä..
Olet selvästi oluen paras ystävä! Tykkäät juoda rennossa porukassa, ja rennolla meiningillä. Saatat sillointällöin ottaa vain parin saunaoluen katsellen ...laskevaa aurinkoa järven yllä, toki myös silloin tällöin saattaa vähän luiskahtaa yli rajojen ja juot itsesi aivan kaatokänniin, ja saatat ryhtyä laulamaan karaokea huonolla tuloksella, tai päädyt kapakkatappeluun. Oli miten oli, olut on sinun juomasi!.



Kuka Oikeasti olet L-koodissa?!

Shane.
Olet ikuinen etsijä, vielä silloinkin kun olet jo kaiken saavuttanut. Et osaa luottaa ihmisiin ja puhut hyvin vähän omista asioistasi.Ystäviä sinulla on yhtä m...onta kuin vihamiestäkin. Elämäsi on täynnä seksiä, etä osaisi ilman sitä elääkään. Et viihdy hameissa etkä hepeneissä, vaan myös vaatetukseltasi olet omalle tyylillesi uskollinen. Särjet sydämiä missä ikinä liikutkin, mutta et välttämättä nauti siitä, niin vaan tapahtuu. Sinulla ei ole akateemista koulutusta, mutta siitä huolimatta pärjäät missä piireissä tahansa hyvän sulautumiskyvyn takia. .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.