IRC-Galleria

Eilen..Sunnuntai 21.12.2008 17:29

oliii todella kivaa ja mukavaa ja siistiä! diu.. meitä oli jopa, minä, linda, marika, elina, henna, laura, jami, aksu, miro, elisa, saska juhlimassa mun valmistumista:)) ja elinan valmistumista tietty kans!

Ku oltiin menossa baariin ni jätin jonkun tyhjän tölkin maahan ja ne käski viiä sen roskiin ja vein ni ku tulin takas poke käski samantien vaan kontata sisään =D ja ku aloin kaivella papereita ni poke oli että "eikun konttaa nyt sinne sisään!"

Narikka tyypit onnitteli mua valmistumisen johdosta (en tietty voinu olla mainitsematta että musta tuli lähihoitaja) ja pyyteli taidonnäytteitä ja sitte ne tappeli lopulta keskenään että kumpaa mun pitäis hoitaa "hoido tota, se on sen tarpeessa" "eikun hoido tätä, se tarttee enemmän!"

Niin ja sitten alepub tarjos siiderin valmistumisen kunniaks<3 oijj, kiitos<3 rakastan sitä paikkaa:)

diu.. sitten olin ovela ja menin dj:lle sanomaan että toivottaa MIIALLE (eli mulle) ja ELINALLE onnea lähihoitajaks valmistumisen johdosta ni se toivotti sitten yleisesti meille kahdelle valmistuneelle lähihoitajalle onnea;D hoho

Kävin mäkissäkin yöllä ja ostin jotakin ruokaa ja epäilen vahvasti etten syöny niistä oikeesti puoliakaan..=s mäkki kutsuu kohta taas?

Sitte saatiin vielä kyyti elinan äipältä espoonkeskuksesta kotia.. :) kivaa<3

Hoho.. sain 40e mummolta rahaa lahjaks ni eiköhän ne menny kaikki eilen:D jiah, kiitti mummu hyvästä humalasta ja kivasta krapulasta<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.