IRC-Galleria

_ROCK_MUIJA_

_ROCK_MUIJA_

Ulkonäöllä ja käytöksellä on väliä.

Mikä mättää siis ihan oikeesti?Lauantai 25.01.2020 07:46

On se kiva kuulla heti seuraavana päivänä kierkissä jossa "omasta tahdontilastaan duunissa eikä sen takia että sun mutsi yms. Pakotti" tyypeiltä et "Hei näin sut eilen Sellossa"! Ilmoitinkin et saa hei moikatakin en yleensä suutu/pure/eikä katseeni kuin kerran 😝🤣🤣

*Jusa* luojan kiitos älysi lopettaa. Kaverin ukko kiusas et sen takia se haki, kun kuuli et sä oot täällä. Mut perk..! Onko mulle aina aivan välttämätön pakko ilmoittaa rankan dogaamisen jäljiltä "moi vit... Mä en pääse huomenna duuniin oon 40 asteen kuumeessa ja tuntuu että kuolen" laitoinkin että sori "Minä en edelleenkään ole sun esimies vaan joku muu itke sille krapulaas ja sitä et Minna ei huoli sua ikinä".

Sit sain taasen kuulla miespuoliselta työvalmeltajalta. "Minna selitä miks TERVE IHMINEN ON KIERKISSÄ"? Vs. Oisko vaikka sen vuoksi että ei kelpaa muualle, oot joko liian vanha, tukan väri väärä, järkevä mutta liian kallis, kun laitat palkkatoiveeksi 15€ tai yli 2 tonnia kuussa, ei sitä 5 € töitä tee ees pöljät ja lopuksi en ole merkinnyt ikinä kelvannut ammiksen maikalle päin vastoin tuli palautetta koko luokalle "miks ees olette täällä teistä ei tule ikinä mitään"! Moni ihmetteli miksi en välitä/ota itteeni olin sylkykuppi kyseiselle päättävälle maikalle ja jätti mut ainoana tekee puoli vuotta rästejä syystä että entinen frendi open lellikki ja urputti että "Minna on keuhkokuumeessa kuiteskin palkkatyössä" sanoinkin et mitäs jos puhuisit välillä faktaa etkä pask..! Tai pidä vaan suutas kiinni! En todellakaan ole ollut kipeenä ikinä duunissa. Sodexon emänmätkin katteli mua koulun kahvilassa säälivänä usein.

Oon sentään likka frendille ja sen perheelle aina kelvannut. Vaikka Hullu olenkin ja kaveri pyysi vikoiksi sanoikseen ennen pahaa tekoaan "Minna pidä Hannasta huolta lupaa mulle". No tuli kummittelemaan uneen kun en käynyt haudallaan 8 vuoteen. Ihmisen ei koskaan pitäisi mennä lukkoon kun toinen hautoo pois lähtöään.. Minä menin kysyin vain "Niko mitä sä itket/sekoilet" sit seuraavan kerran kun kuulee jotain joo Niko löytyi Keravalta sori Minna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.