IRC-Galleria

_Simi

_Simi

omg tää o död
Uhg

Lauantai, jota myös hobene-marrkina päiväksi kutsutaan(wtf)
Päivä alkoi heräämisellä jota ennen oli seurannut nukahtaminen. Nukahtamista varmasti vauhditti Vesi, joka maistui, siis maistui...
Lährettiin poikien kanssa kohti rahvamajaa jossa oli määrä jammailla jampan kanssa, vähä reggea tyylisiä biisejä. Tietenkin uskonnollinen rumpuryhmämme oli myöhässä.
Päivä oli myös suuri keikkapäivä, joka onneksi oli siirretty suureen saliin.
Rytmit lyötiin krapulan merkeissä ja PULLOTETTU vesi maistui!

Ennen keikkaa, roudauksen jälkeen, menimme meille "varatulle" bäkkärille. Porukkaa alkoi tulla saliin. Ei vain meidä keikan takia vaan Muotishow:n joka järjestettiin ennen Rokk tapahtumaa.
Suureksi hämmästykseksi yleisöön mahtui monen monta mummoa, jotka kantoivat päällänsä kansallispukua.. Ripallakin oli epäilyksensä että ku TaPo lähtee nii valahtaa lyösä mummoilla housuun.

Geigga alkoi hyvissä ajoin aluksi rytmiryhmän taustaorkesterina piilossa :D kolmen munanjönkötys kappaleen jälkeen oli aika, vaihtaa Paavon vahvarista sulake (hakaneula) ja alkaa paukuttaa omaa "siantappo"-heviä. Aluksi setti ja TaPo jyrhäti käyntiin. ei suinkaan TampereenPolkka-sävelmä vaan Takaisin Pohjalle. Louhittuamme 3 biisiä yleisö alkoi olla enemmän mukana. Muiden näkemän mukaan Virolainen B.B oli jopa innostunut tulemaan tanssimaan musiikkiamme. (Tulevaisuudessa varmasti haluan liittyä tanssikurssille jota tätä tanssia on opettettu). keikkamme loppu perinteiseen Kooveehen, ei siis Kivesten viljelyyn vaan vitto Keijo vihaan(nimi tulee perässä)

Fani joukko oli suuri :D:D vittU puhelin numerot vaihettiin, onneks en antanu. (paitsi kylän nuorimmalle teinille) läppä. Risto oli "ehkä" suosituin, koska hän vietti kiihkeän nuotioillan kaksin Igor hämäläisen kanssa keskellä aroa Valjalan metsää. Tämä johti jopa siihen että muut tyytyivät enimmäkseen illalla isoon Saku-tölkkiin mutta Ristoristonen sai myös lämmintä kainaloa, maitoa. mmmmmitä. Iltayö meni perusryyppäämiseks ja kivityksen kohteeksi olemiseksi. Suomi myös voitti pronssia mikä tärkeintä ja sen kunniaksi kuohuvaan muttei G.tä.

Sunnuntain aamun kahvit ja kuskimme Salmela oli valmis starttaamaan takaisin kotio päin. Olut pullo, se on lähellä sydäntä :D

Ainii sit myö vitti käytyiin Kuressaares, kattoos linnaan ja koodeja. :D ASD

voi vaan sano että VITTU MIKÄ REISSU \,,/ (kuvassa iltatunnelmaa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.