IRC-Galleria

_Ultima^

_Ultima^

Maybe we'll someday grow. Till then just sit your drunk ass on that fucking runway hoe!

fruittarit...Torstai 17.04.2008 21:05

Fruittari on julistettu idiootiksi, sillä hän ei ole osallistunut julkiseen elämään,
kuten vapaan kansalaisen velvollisuuksiin kuuluu.


Nuorisoa harrastamassa alkoholismia
Alkoholi ei tee hyvää harkintakyvyllesi. Eikä muuten tee tämä artikkelikaan!
Tyypillinen alkoholisti


Voe vattu ku on huono artikkeli!! Fruittari tarkoittaakin epäonnistunutta latinaksi.

”Älä itke fruittari, mennään ostamaan Lacostet!”

~Sanonta

Fruittarin ikä on helppo todeta ihon vihreydestä. Tämä ei tietenkään päde tupakoitsijoihin eikä mandariineihin.
Fruittarin ikä on helppo todeta ihon vihreydestä. Tämä ei tietenkään päde tupakoitsijoihin eikä mandariineihin.
Les Fruittis on suosittu yhtye nuorten fruittareiden keskuudessa
Les Fruittis on suosittu yhtye nuorten fruittareiden keskuudessa

Fruittari eli hedelmä (homo quasimetrosexualis) on oikeastaan miespuolinen (11–19-vuotias) vastine pissikselle, mutta ei ihan. Suurin osa fruittareista löytyy lukioista, mutta muutamia laumasta eksyneitä löytyy myös esimerkiksi ammattikouluista.

Fruittari pukeutuu "muodikkaasti/tyylikkäästi". Esimerkiksi Lacosten ja Burberryn vaatteet ovat suosittuja fruittareiden keskuudessa. Useimmat fruittarit ostavat vaatteensa H&M-kaupasta, paitsi rikkaimmat fruittarit, jotka eivät tyydy halpamerkkeihin ja käyttävät kaikki rahat vaatteisiin. Esimerkiksi yhdestä vyöstä 100 euroa on hyvin edullinen hinta. Fruittarien pukeutumistyyliin kuuluvat myös ns. hinttilaukut, joista suosituin on täyslateksinen malli, jonka on H&M:lle suunnitellut Teuvo Loman. Pääasiassa laukkuja ja kalliita vaatteita käytetään siksi, että ne makean näköiset tyypit O.C.:ssäkin käyttävät. Nuoret fruittaripojat ovatkin erittäin suosittuja irstaiden keski-ikäisten pederastien keskuudessa.

Fruittarit käyttävät kalliita 90€ maksaneita ja 5€ arvoisia hajuvesiä, joita he laittavat kasapäin vain siksi, että huutoetäisyyden ulkopuolellakin olevat ihmiset havahtuisivat fruittarin olemassaoloon. Fruittarit ovat tunnistettavissa myös siitä, että usein heillä on savuke huulessa tai bissepullo kädessä. Toim. huom. Tämä kohta tosin kattaa yli 50 % suomalaisista Jos siis tapaat fruittarin, älä ilmoita hänelle tupakanpoltosta tai alkoholinkäytöstä alaikäisenä, koska mitä luultavimminkin fruittarin panos dialogiinne on: ”Haista vittu.” tai ”Imase.” Kampin uusi kauppakeskus on heille sydäntä lähellä. Fruittarit viettävät yleensä aikaansa Kampin ostoskeskuksen ylimmässä kerrokksessa eli ´´Kampin femmassa´´. Sieltä löydät Suomen suurimmat pissis- ja fruittarikeskittymät. Sijainti on oivallinen, sillä onhan kerros tai pari alempana kaikki mahdolliset muotivaateliikkeet.
[muokkaa] Sosiaalinen elämä

”Niinku siis mikä niinku?”

~Fruittari

Fruittarit käyvät bileissä, 'Daah..' joille tehdään myöhemmin yhteisöjä irc-galleriaan, ja yleensä nämä juhlat pidetään Gloriassa. Fruittarien keskinäinen kanssakäyminen rakentuu toistensa valkeiden Lacoste-kenkien ihailun varaan. Fruittarit ovat oikeastaan homoja, jotka tykkäävät tytöistä, 'ihQ niiQ' mutta älä kerro sitä heille. Ei kannata myöskään ottaa esille fruittariseurassa sitä, että kaikki muut nauravat heille.
Tämä artikkeli on fruittareiden ja huonon musiikin ystävien suosittelema.<3 On hyvin pieni mahdollisuus, että artikkelissa on mitään itua, ja täysi mahdottomuus, että fruittarit siitä sen takia pitäisivät.

Fruittarilta löytyy aina sängyn alta Strap-on, jotta joku ihQ tytsi voisi halutessaan pukea fruittarin mekkoon ja kiksauttaa häntä huolella. Toisen pojan kanssa fruittari ei harrasta seksuaalista kanssakäymistä kuin korkeintaan kolmesti elämänsä aikana.

Fruittareiden perinteisiin kuuluu sanoa jokaista tyttöä Irc-Galleriassa rakkaaksi kultasöpöhaniksi, vaikka oikeasti rakastaa sen kultasöpöhanin veljeä. Fruittarit kutsuvat parhaita kavereitaan "Veljiksi". Syytä ei olla vielä keksitty, mutta asia johtuu luultavasti siitä, että he tuntevat seksuaalista vetoa heihin. Toisinaan fruittikset pitää puntteja sukissa, etteivät heidän farkkujensa lahkeet menisi likaisiksi. Fruittareita on maailmassa vähiten Ruotsissa, sillä Ruotsin väestöstä 99% on homoseksuaaleja, jolloin fruttareille ei "valitettavasti" jää tilaa. Kuitenkin varoitus Turun sekä muiden outojen alueiden läheisyydessä liikkuville; molemmissa on todettu esiintyvän enemmän fruittareita kuin muilla aluella. Näin ollen kyseisiä alueita kannattaa vältää tämänhetkistäkin enemmän...

Fruittareitten tyyliin kuuluu kaikki raidasta ruutuun, mutta eniten puunausta tarvitseva osa on hiukset. Hiuksissa on aina pakko olla vahaa jolla he muotoilevat hiuksiaan niin että ne ovat niin sanotusti "hyvin". Usein peilin edessä saattaa kulua enemmän kuin 2 tuntia. Hiukset ovat muutenkin fruittareille tärkein osa koko tyylissä, joten ei kannata koskea fruiden hiuksiin tai saatat saada kokonaisen fruittilauman jahtaamaan sinua.

Fruittareitten perusominaisuuksiin kuuluu myös dissaaminen eli toisen haukkuminen. Yleensä fruittarit suuttuvat dissauksesta ja niin heidän on pakko mennä ostamaan lisää Lacosten kenkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.