IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

jihuuPerjantai 03.11.2006 19:36

Jes hah jeeeees :D oon sen verran epäkipee et pääsen sitteki viettään helmi-iltaa. jepajeeeee x) si katotaa meidä vanhoja "leffoja".. apua kuolen jo ny nauruun :D jees. hyvää viikonloppua!!! <33 :D

JesPerjantai 03.11.2006 15:28

Tulin sit kipeeks. Sikareilua. Ekaa kertaa miljoonaan vuoteen olin suunnitellu jotai kunnon tekemist ja sit tuli juna joka ajoi mun pään yli. Siltä vähä tuntuu, särkee niiiiiin kovaa. Ja muutenki ottaa päähän :D meen varmaa tästä taas nukkuu jos vaikka joskus paranis. adios.

sylvitalviTorstai 02.11.2006 21:52

Niin se talvi vaan tuli vaik ei olis vielä saanu! Lehdetki vielä puissa. Raukat ne, jäätyy iha :D
Ja talven mukana saapui myös pöpöt. Tuntuu vähä et olisin tulossa kipeeks. Hoppas inte, nimittäi olis aika helmi viikonloppu tulossa aika helmityyppien kans ;P<33 Ja huomenna pitäs mennä vähä opiskeleen italiaa. Niin että pliis enhän tulis nyt kipeeks!
Ha jee meil on enkun näytelmä alle kahen viikon päästä enkä mä osaa kaikkia vuorosanoja vielä! No mut niit on kyl iha sikana, ku mul on kolme roolia.. Käytii tänää vuokraas teatterilta pukuja. Vitsi mulla tulee oleen niin namupuku siinä! oikee kunnon hienopieruhovirouva x) Tulkaa kattoo meijä esitystä että saadaa luokkakassaan rahaa :D

lailalaiMaanantai 13.03.2006 00:38

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Gipsy Kings: volare, cantare
2. Vasco Rossi: Senza parole
3. Stella: piste
4. LOVE GENERATION <3
5. Heath Hunter: revolution in paradise
6. Simple plan: untitled
7.Melanie C. : Northern star
+ pakko lisätä José Gonzalez: Heartbeats
Voivoi, voisin laittaa viel kymmene lisää :/ :D

No mut seuraavat henkilöt ovat:

Kikstenel
arsk4
Radar--
adi--
AnninA]

jihuuSunnuntai 12.02.2006 18:33

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

O'ouu :|Sunnuntai 12.02.2006 16:54

Paljastan 5 asiaa joita pelkään ja haastan viisi uutta ihmistä tekemään samat asiat:

1. Pelkään kuolemaa.. niinku varmaan kaikki.. Omaa ja läheisten.

2. Olis ihan kamalaa jos tulisin liikuntakyvyttömäksi. Tai kuka tahansa.

3. Pelkään että musta tulee kauhee laiskimus enkä jaksa koulua ja mun tulevaisuus on ihan pilalla. Siihen voin kyl ite vaikuttaa x)

4. Kastemadot on aivan kamalia :|

5. Sit pelkään nukkua laivalla.. Meri on yli pelottava yöllä.. :/

Haastan:

[katti]
thebeautyangel
Angnus
[tete]
Arsk4
- Vanhemmat »