IRC-Galleria

LUKSUShuorat Matkaa MaailmallaMaanantai 05.06.2006 13:42

Perusajatus: Tuli vietettyä erinäisiä päiviä Tallinnassa. Että meillä oli hauskaa, hengausta tuttujen kanssa, ei mitään varsinaista päämäärää tai tarkoitusta, kun itse elämä.

Järkytys: Sain trauman kun satuin kulkemaan turistiluokan läpi superseacatilla. Että miten jotkut voivat sulloutua sellaiseen loukkoon. Olin melko tyytyväinen ensimmäisen luokan lipustani ja siitä että sain jäitä ilmaisiin drinkkeihini. Kosmetiikkaosasto oli surkea. Tai ei, vieläkin huonompi.

Sattumukset ja tapahtumat: Harrastettiin ihan vahingossa terveydelle haitallisessa määrin ylensyöntiä. Kukaan ei voinut olla ihastumatta tarjoilijatyttöömme. Ihanin. Mozzarella-tomaattisalaatti oli ylitsepääsemättömän hyvää. (Kuinka monta ruokalajia putkeen on liikaa..?)

Totuus: Kenkiä ei voi olla koskaan liikaa.

Lisämaininta: Meistä tuli julkkiksia. Otettiin Angel Clubin lava haltuun. Lopulta päädyttiin vaihtoehtoon esiintyä esityksessämme yläosattomissa. Hyvä päätös, nosti myyntiarvoprosenttia. Esityksen jälkeen oli hieman vaikeuksia saada yleisö luovuttamaan vaatteet takaisin x). Suosio oli hieman odottamatonta, mutta hyvin vastaanotettua. Harkitsemme paluuta lavalle myöhemmin, mutta pidätämme itsellämme oikeuden aikataulu/suunnitelmamuutoksiin.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.