IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Hola....!Keskiviikko 13.09.2006 17:33

ja taas ollaan suomessa.
Tossahan se viikko vierähti espanjassa fuengirolan lämmössä taas, edellisestä käynnistä Funkussa taisi olla puol vuotta.
niin sitä mentiin 5 päivä tiistaina kattelin lentokoneesta taakse jäävää suomen betonihelvetti lähiöitä ja kuuntelin lentokoneen moottorien jylinää istuessani heti hätäuloskäynnin kohdalla,no siihen taisin sitten nukahtaa,kun seuraavaksi kurkkasin ikkunasta taisimme olla jossain alicanten kohdilla noin 500kilometriä malagasta johon oli tarkoitus laskeutua...ulkona paistoi aurinko ja ikkunasta näkyi aivan ihania taloja joissa melkein kaikissa uima-allas.
noin puolen tunnin päästä laskeuduttiin,teki kamalasti tupakkaa mieli,mutta eihän siellä kentällä saanut enään poltaa ennen siellä sai poolttaa jopa ruokakaupassa...no siinä laukkuja odotellessa päätin pistää tupakaksi ajatellen että jos joku tulee sanomaan jotain leikin tyhmää turistia.
saatiin vihdoin laukut ja mariitta meitä jo odottelikin parkkihallissa....sitten autoon ja matkalle funkkuun pacosiin.
aika kului ihmetellessä ja illalla ulos ja minneppä muuallekkaan kun maj taj:in turistien ja paikallisten suosimaan yökerhoon ja siitä sitten jatkoille tommille ja jukalle taksilla.
aamu seittemään se taisi vierähtää.
perjantaina lähdimme jonin ja villen kanssa ajamaan alicanteen hakemaan jannea kentältä
500 kilometriä autossa 40 asteen lämmössä oli hiukan tukalaa..mtka meni aikalailla hiljaa istuen ja ihaillen mahtavia maisemia.haettiin ja nne alicantesta ja sitten vielä 500 kilometriä takas........siinäpä meni se perjantai.
lauantaina oli sitten synttäribileet johanna täytti 30 ja janne 20...bailattiin witissä 24.00 asti ja siitä sitten taas maj taj:in,.olo olikin sitten sunnuntaina sen mukainen....mutta pitihän sitä vielä sunnuntainakin vähän ottaa....->aamu seittemään asti...sitten muutaman tunnin unet ja shoppailee tuliaiset ja muut myramarin kauppakeskukseen...mikä on parempi lääke krapulaan kun shoppailu...:) sitten nukkumaan ja aamulla lentokentälle lähtö suomeen...masensi kattoa lentokentän ikkunasta kaunista maisemaa kun kohta taas suomessa,vähän kyllä piristi kun kapteeni ilmoitti koneessa että suomessa 22 astetta lämmitä ja aurinko paistaa.
sitten autoon teboilin ohi ajaessa vasta tajus että loma on ohi ja huomenna töihin eiiiiiii....haluu takaisin funkkuun...
ehkä jouluna sitten.....sitä odotellen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.