IRC-Galleria

2010Keskiviikko 03.06.2009 13:50

Fukuoka, JPN

''Fukuoka Japanissa on yksi Aasian mielenkiintoisimmista kaupungeista ja japanilaisten suosima lomakohde. Täällä yhdistyvät nykyaikaisen suurkaupungin syke leppoisaan rantaelämään ja kiehtovaan historiaan.

Välimatkat ovat japanilaisittain kohtuullisia ja julkisilla liikennevälineillä kulkeminen on helppoa. Japaninkielen oppituntien jälkeen tutustut japanilaiseen nykyelämään ja kulttuuriin erilaisten aktiviteettien ja opintokäyntien avulla. Lisäksi tulet käymään monilla eri retkillä. Fukuokalaiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään ja tunnet olosi pian kotoisaksi!


Japanilaisen isäntäperheesi luona pääset kokeilemaan japaninkielen taitojasi heti päivän ohjelman päätyttyä. Voit olla varma siitä, isäntäperheesi on iloinen jos heti alusta lähtien yrität puhua japania, vaikka osaisitkin kieltä vain parin sanan verran!


Isäntäperheet asuvat n. 20- 60 min. matkan päässä koululta. Koululle pääset helposti bussilla tai metrolla.''



''Japanin kieli- ja kulttuurikurssillamme opiskelet arkisin japania 2 x 50 min. ja kielituntien jälkeen tutustut japanilaiseen nykyelämään ja kulttuuriin erilaisten aktiviteettien ja opintokäyntien avulla. Ohjelmaan kuuluu mm. teeseremonia, soba-nuudeleiden valmistusta, japanilaisen keramiikan valmistusta, japanilaisen ruoan tekemistä ja japanilaista tapakulttuuria, kimonon sovitus, peli- ja leffailta, kalligrafiaa ja itsepuolustuslajien harjoittelua japanilaisten oppilaiden kanssa. ''

''Matkan hintaan sisältyvät retket ja aktiviteetit:
Vierailu manga/anime koulussa
Käynti "Maid Caféssa" tutustumassa otaku kulttuuriin
Käynti katana miekantekijän luona
Käynti Dazaifu Tenmangu temppelissä
Fukuoka Museum
Fukuoka Tower
Beach barbeque
Vierailu kabuki-teatterin harjoituksissa

Muita retkiä ja toimintoja:
Retki Aso-vuorelle
Kokopäivän retki Nagasakiin
Erilaisia illanviettoja. ''

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.