IRC-Galleria

Hienosti se meni tämäkin torstai; Rontti sai taas antibioottikuurin - korvatulehdukseen.. Ajatella, meillä on ollut 3 koiraa elämäni aikana ja mikään niistä ei syönyt antibiootteja kertaakaan ja Ronaldo on ollut meillä muutaman hassun kuukauden ja tämä on jo kolmas lääkekuuri.. Tai no ekahan tuli Tessan kynnestä ja vaan tippoina silmään mutta silti.

Ja 9.8 loppui vasta 10 pvä:n kuuri ihottumaan jonka Rona sai uskoakseni siitä kun se on niin mahoton uimaan! Harmittaa vaan kovasti kun eläinlääkäri epäili että uimaharrastukset on nyt jätettävä, ja koira on varmasti asiasta täysin eri mieltä! Vanhempien luona kun ei tarvitse kuin selkänsä kääntää niin se on jossain räpeltämässä missä vähänkin vettä on.. Hassu pieni koirani ;)

Tänään kuitenkin mennään pentukouluun :) Puijonlaakson koirakentälle, joskaan en edes tiedä missä moinen kenttä on?! No, kai se sieltä löytyy.. Jonkun koirakentän tiedän mutta se ei ainakaan ohjeiden mukaan ole sama. Jänskättää ;) Mitenkähän herra tahtoo käyttäytyä.. Jos se kehtaa yrittää niin menee hienosti mutta..

Viikonlopuksi piti mennä Lahteen ja Messilään ratsastamaan mutta enpäs nyt päässytkään, harmillista :( Mutta syyskuussa sitten! Ja ihanaa, enää VIIKKO aikaa.. Ja sitten mennään Rukalle kullan ja Ronttosen kanssa *hyppiipomppii* Ei malta ei sitten millään odotella.. Mitähän Rona sanoo poroista? "uh uh vuh uh" ja perään ;)

Tänään aamulla oli ihan syksyistä kun käytiin 7 maita kävelemässä koiran kanssa, olispa vielä vaikka kesäkuu.. Koko kesä hurahti niin nopeasti työn touhussa, mutta ehkä ens kesä ois vähän rennompi jos se isä tuosta sydänhommastaan kuntoutuisi kokonaan. Hope so!

Nyt lähdetään Rontin kanssa metsään leikkimään ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.