IRC-Galleria

Kotosalla taasen :'(Keskiviikko 06.09.2006 11:06

Niinpä meni hieno loma ja liian nopeesti :( Ja sehän venähti vähän suunniteltua pidemmäksi, oltiin 26.8-2.9 Rukalla vuokramökissä ja sitten lähdettiin lauantaina ajamaan kohti Pohjolaa, Inarissa asti käväistiin ja minä meinasin töytäistä poroherran kanssa yhteen, helvetti kun ampui sieltä pusikosta, kaamia panikointitilanne XD

Oli kyllä aika JÄRKYTYS suoraan sanoen kun päästiin lauantaina (26.8) sinne Rukalle, möksä kun näytti hienolle kuvissa eikä ollut ihan halvinkaan.. Voi halleluja! Ensin pisti silmään pöytäliina kun ladoin hirmu nälässä ruokia pöytään; vissiin 10 viime asiakkaan ruoantähteet siinä!! *yök* Sitten syötyämme ruvettiin tutkimaan mökkiä ja kantamaan kamoja sisään, villakoiria juoksi sohvan takaa ja parvella niitä sitten vasta olikin.. Eikun imuri käteen ja siivoamaan!
Illalla käytiin sitten saunassa ja kappas, vähän paskainen lattia oli kylppärissä kun musta vesi vaan valui kun vettä laski.. *oksentaa* Eikun siivoamaan taas.. Ja mulla aukesi siitä lattiasta varpaat, oli vissiin todellakin jtn paskaa ja huolella, Tommillakin aukesi loppuviikosta jalka..
Aika kivaa palvelua tuollainen, enpähän kehtais edes mtn mökkivuokrausta pitää tuolla tavalla XD
Ja pihakin oli aika näky, hyvä ettei horsmat kasvaneet ovelle asti.. Että hyvin piti "mainospuheet" ja valokuvat paikkansa, ei voi muuta sanoa! Hyvä Finfun.fi! Hyvä Rukan Mökkihuolto!
Ooteltiin parisänkyäkin joka oli kuvissa, oli todellinen pari sänky kun kasa ihan kuluneita patjoja..

Muuten oli kyllä huiman hauskaa, hirvee eräjormailu-loma oli kyllä, ja voi herttinen tuota koiraa kun se näki poroja.. Sai porot kyytiä, autossakin tuntui et se tulee väkisin verkosta läpi :D Ja möksä oli Rukajärven rannalla niin voi jo arvata mistä tuota sai etsiä aina kun irti päästi; uimasta tietenkin ;)

Käveltiin jokunen kilsa Karhunkierrostakin, kaameita ne riippusillat :) Ja 31.8 käytiin Oulangan Kansallispuistossa.. Kiutakönkäällä missä Rakas viime vuonna samana päivänä polvistui eteeni ;) Illalla sitten mentiin vähän juhlimaan asiaa, syötiin hienosti naminami-pihvit Kaltiokivessä viinin ja herkullisen jälkkärin kera *kuolaa* Ja käytiinpä vähän tutustumassa Rukan yöelämään joka ei tähän aikaan kyllä mtn järin järisyttävää ole..

Tommin työt jatkuivatkin vasta tänään (6.9) joten saatiin lisäaikaa, lähdettiin siis ylemmäs kun mä en ollut koskaan aiemmin siellä käynyt.. Oltiin la-su yö Kakslauttasella, meinattiin jäädä Inariin tai Ivaloon mutta sitten päätettiin ajaa alemmas kun sunnuntaina oli tarkoitus jatkaa Sallaan Tommin sukulaisten mökille kun hänen äiteensä ystävänsä kanssa oli tulossa puolukoita etsimään.. Kakslauttasen mökki oli kyllä jo muuta toista tohon Rukan möksään verrattuna :) Sunnuntaina oltiin Sallassa ja maanantaina lähdettiin kotia kohti, ei ois kyllä MILLÄÄN tahtonu lähteä tänne "etelän pitkätukkien" sekaan..

Olikin ajatuksena että aletaan etsimään Kuusamon seudulta töitä ja lähdetään täältä käpälämäkeen :) Kumpikaan kun ei tykkää täällä Leppävirralla majailla kovinkaan hirveästi.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.