IRC-Galleria

Elämä.Perjantai 17.07.2009 10:38

Elämä on pelätty sukupuolitauti, jota esiintyy kaikkialla Maapallolla monella vastasyntyneellä. Useimmat ihmiset sairastavat elämää - tietämättään. Elämä on ainoa sukupuoliteitse tarttuva sairaus, joka on 100-prosenttisesti tappava. Yksikään elämän saanut ihminen ei ole toistaiseksi selvinnyt taudista hengissä. Mikäli sinulla ei vielä ole elämää, sen voinee ladata eräältä Internet-sivustolta. Elämän voit ostaa myös hyvin varustellusta tavaratalosta.

Elämään sisältyy hyvyyttä ja pahuutta. Kun nämä voimat kohtaavat, syntyy tilapäinen ja perin kummallinen oireyhtymä nimeltään Stetson-Harrisonin syndrooma. Siinä ihminen läpikäy sisäisen muodonmuutoksen, joka johtaa joko matkaan uuteen valoon tai täydelliseen sekoamiseen.

Nykyään elämään on pyritty kehittämään tehokkaita hoitoja, näistä mainittakoon esim. World of Warcraft ja RuneScape. Ne eivät suoranaisesti poista sitä, mutta saattavat käyttäjänsä tilaan, jossa elämästä ei voida puhua sanan täydessä merkityksessä.

LUONNE

”Sanotaan että elämä on parasta huumetta. Se on kuitenkin myös vaarallisinta huumetta, sillä pidemmän päälle siitä ei ole kukaan selvinnyt hengissä.”

Elämää esiintyy kaikkien eliöiden keskuudessa. Vaikka pituus, muoto ja kärsimyksen määrä vaihtelevat, kaikkien eliöiden elämällä on muutamia yhteisiä piirteitä.

RAVINTO

Ravinto ja vesi ovat tärkeitä elämän ylläpidon kannalta. On tosin hieman ironista, että suurin osa ravinnosta tulee tappamalla jotakin elävää. Ravintoa voi hankkia yhteyttämällä (jonka opit lukiossa), popsimalla toisen eliön palasia tai imemällä sitä kumppanista tai satunnaisesta vastaantulijasta pimeällä kujalla. Ravintoa voi lisäksi absorboida lajikumppaneista. Veden voi korvata LSD:llä, maidolla tai oluella.

NUKKUMINEN

Elämä tarvitsee omaa aikaa, ja jos et anna sitä sille, se ottaa sen väkisin. Nukkuessa kannattaa varoa lajitovereita, joille saattaa tulla tarve absorboida sinusta jotakin.

LISÄÄNTYMINEN

Tämä ei ole elämän ylläpidon takia välttämätöntä, mutta jos haluat kostaa ja levittää elämää muihin, tämä kannattaa tehdä. Jos olet julkkis ja omistat videokameran, tällä tavoin saatat saada hieman rahallista korvausta suorituksestasi. Lisääntyminen tapahtuu siirtämällä sormi kiinni sukupuolielimeen ja liikuttamalla molempia rytmikkäästi.

TOISTO

Yllä olevia asioita tehdään tarvittaessa useamman kerran, jotta elämä pysyy tyytyväisenä.

KUOLEMA

Ei varsinaisesti ole osa elämää, mutta todennäköisesti silti se paras osa.

MUUTA

Elämästä on tehty myös videopeli, Sims. Siinä rakennetaan ensin ihmisille kuuden miljoonan euron kartano, pistetään ne naimaan toisiaan vähän aikaa ja sitten hukutetaan uima-altaaseen. Äärimmäisen realistinen peli siis.

IHMINEN ELÄÄ TARKKAILUN ALAISENA

Ihmisiä tarkkaillan. Aivan kaikkia. Kun katsotte televisiota, voin olla varma että jossain on jonkinlainen tutka jonka avulla nähdään mitä ohjelmaa missäkin taloudessa katsotaan (Huomaa mm. Ohjelmien katsojaluku -tutkimus), entäpä se kun menette internetiin. Sen laajakaistan operaattori tietää oitis missä sivustoilla liikutte, ja poliisikin voi pyytää heiltä lupaa niiden katseluun. Tietokoneisiin voi nykyään myös liittää hakkereita, jonka avulla kyseinen henkilö voi tarkkailla täsmälleen, mitä teette tietokoneellanne. Puhelin yhtiöt taas tietävät minne soitatte, mihin numeroihin, kuinka kauan puhelu kestää, jne... Entäpä sähköyhtiöt... He taas saavat tietty tietää, milloin teillä on valot ja ylipäätänsä sähköä käytössä, ja missäkin huoneessa. Olettekos huomanneet sen, että kun ulkomaille mentäessä (Ainakin Ruotsissa) sinulle tulee kännykkääsi viesti: “ Hei, Tervetuloa Ruotsiin. Oikein hyvää matkaa. Matkanne aikana teitä palvelee ruotsalainen puhelinyhtiö....”. ELI ulkomaillekaan ei saa matkustaa, kunnes jo operaattori tietää että olet mennyt ulkomaille. Jos sinulla on auto, et voi välttyä siltä että liikkeitäsi kuvataan esim. videokameroille huoltoasemilla. Ylipäätään kaikki yleiset ympäristöt ruokkivat tätä. Sanottakoon, että meitä tarkkaillaan kaikkialla! Elämästämme voi tehdä jonkinlaisen tiedoston, kun nämä kaikki palaset yhdistetään.

JOHTOPÄÄTÖS

Kun elämä kerran alkaa, sen on myös loputtava, paitsi... tai no... ei mitään. Kun kuolema tulee, ihmisellä on useita vaihtoehtoja. Suosituimmat ovat aave ja zombie. Osa ihmisistä siirtyy korkeammalle tasolle ja osa jätetään luokalle. Muutamat aloittavat kokonaan alusta. Jos sinulle on vielä epäselvää, mitä haluat kuolemalta, kannattaa eri vaihtoehtoja tiedutella hyvissä ajoin (mieluiten sähköpostilla).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.