IRC-Galleria

*haukotus*Keskiviikko 28.01.2009 13:15

ei saatana et väsyttää.. kävin nukkuu kaheltatoista eilen ja sit se painajainen alkokin!
ekan kerran heräsin puol kaks ku yks tyyppi soitti ja juttelin sit sen kaa vähän aikaan. no ku pääsin siit eroon :) ni mölli rupes kaivaa häkin pohjaa!
yritin sit sitä saada lopettaa sen viemällä sille porkkanoita ja salaattia ja tietystihän Remulle piti viedä kans ku se rupes sit kolisee ku hän ei saanut mitään. no lopulta kumpikin oli hiljaa ja sain taas unenpäästä kiini.
No enköhän heränny sit taas kolmelta siihen ku Mölli rupes repimään vesipulloa ku se oli taas juonu sen ihan tyhjäks (siis se kani juo ihan sikana vettä! huolestuttavan paljon..). no eiku täyttämään vesipullo. sit aloin kuuntelee et mitä vittua! no eiköhän se meidän yläkerran Vimpukka laulanu karaokea siellä kavereittensa kanssa KOLMELTA YÖLLÄ! olin ihan et ei saatana!
Siinä vaiheessa meinasin ruveta oikeesti riehumaan, ajattelin et mitäs vielä. no kuuntelin sit vähän aikaan sitä rääkymistä silmät verestäen ku sit lopulta nukahin. No ei menny tuntiakaan ku rupes kuulostaa siltä et nyt se maailmaloppu sit tuli! Joku helvetin taulapää auras lumia siitä kämpän oven edestä klo. 04.18! oikeesti siinä vaiheessa meinas tulla tippalinssiin. No makasin sit sängyssä ja ajattelin et millon se tulee oven läpi mut ilmeisesti se sai aika nopeesti aurattuu ku ei menny ku armaan 20min ku oli taas hiljasta. Vimpukkakin oli ilmeisesti sammunu ku yläkerrasta ei kuulunu mitään :)
Olin just nukahtamassa ku Remu rupes riehumaan. Se rupes heittelemään sitä sen laatikkoa ja sit revitteli menemään ympäri kämppää, repi mun vaatteetkin tuolilta alas!. CD-levytkin se tipputti yhen laatikon päältä sellasel ruminalla et meinasin hirttää sen pupun. Laitoin sen sit häkkiin ku aattelin et rauhoittuis siel. no pääsin takas sänkyyn ni se päätti ruveta riehuu siel häkis et tännehän sä et mua jätä! yritin vaan nukkuu mut lopulta menin ja päästin sen häkist ulos. Remu sinkos sellasta kyytiä sängyn alle etten varmasti sitä kiini sais. Menin taas nukkumaan ja nyt sain nukuttuakin jo kuuteen saakka! Heräsin vähän jälkeen kuuden ku Remu yritti päästä sänkyyn. Lopulta se anot periks ja meni takas sängyn alle ja rupes järsii sitä puu kehikkoo mikä on siin sängyn päädys! voi juma meinasi oikeesti heittää sen ulos! no sain taas vähän aikaan nukuttua ja seitsemältä Mölli rupes taas kolisee häkissä. Siinä vaihees mä laitoin kamat niskaan, hyppäsin autoon ja ajoin tallille. Ruokin Minnin ja vein sen ulos ja menin Niksun sänkyyn nukkuu :) heräsin tos vähän enne kymmentä ja sit en saanu enää unta.
Et sellasta :) kuka haluais ottaa pari kania hoitoon vähäks aikaa?
Nyt pitäs lähtee takas kämpälle jos ne kaks vaik ois rauhottunu vähän :)

ei saatna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.