IRC-Galleria

mitä mulle kuuluu?Keskiviikko 08.10.2008 17:48

kiitoksia hyvää, juostaan pois, juostaan pois.
paitsi, että en voi juosta pois enkä kyllä jaksaisikaaaan.
ökköpökkö. alakaa ärsyttää, kun ei voi puhua kenellekään. asiakkaatkin varmaan hankkivat kohta lähestysmiskiellon, kun en voi päästää niitä pois ennen kuin ovat puhuneet minun kanssani edes jotn. ääk. hirveää tämä yksinäinen työskentely, kun pitää yksinään puhua ja hupatella. peegele.
ostin eilen niinkin tarpeellisen, mutta minulta puuttuneen välineen kuin lusikkalaatikon. tai siis sen, joka laitetaan vetolaatikkoon ja siinä on lusikoillehaarukoilleveitsille omat lokerot köllötellä. oon tuskaillu joka kerta tiskaamisen jälkeen moisen kapistuksen puuttumista ja nyt vihdoin eilen sain sellaisen hankittua. eihän tuohon mennytkään sitten kuin tovi... ja ainakin yksi hermosäie. lisäksi ostin kolme pientä kissataulua, jotka kiinnitin keittiön seinään ja ne ovat kovin somia. tuhlasin myös kansioon, välilehtiin ja luentopapereihin ja äsken sain askarreltua kaikki tähän asti kertyneet (ja tallessa säilyneet) koulupaperit yhteen kansioon. teen tämän joka jumalan kerta, kun koulu alkaa ja parin kuukauden päästä ne paperit on taas missä sattuu. tiedän sen. tunnen itseni. olen realisti tapojeni suhteen...
niin. ja kerran nyt voin tähän kirjoitella, kun en voi puhua tai voin, mutta kukaan ei kuuntele, niin sain eilen myös siivottua. ja kastelin kukat ja puhuin niille ja suihkutin. käytin kissoja ulkona ja arttu hurjasteli märkien lehtien päällä kuin formulakissa. figaro sipsutteli vain pienen lenkin, söi vähän ruohoa ja halusi sitten sisälle, koska tuuli ei ollut sopiva. :) keräsin hienoja vaahteran lehtiä ja laitoin ne kuivamaan, koska ajattelin askarrella niistä suuren taulun keittiön seinälle. en kyllä tiedä vielä kuinka toteutan tämän ideani, mutta onpahan ne lehdet nyt kuitennii tallessa.
huomenna pittää käydä vaihtamassa autoon talvikengät, koska ei voi arvata kuinka tämä sää muuttuu ensi viikon aikana. harmittaisi aika tavalla ajella viikon päästä perjantaina iltasella iisalaameen kesiksillä lumessa. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.